sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 25 november 2015

Bakboxen - en låda fylld med glädje!
Jag har liksom många andra bloggare fått möjligheten att testa Bakboxen, en låda fylld med bakglädje för oss som älskar att baka! Det har länge funnits matkassar av olika slag och jag under allt för lång tid önskat att det funnits en bakkasse och detta kan vara svaret på mina drömmar.  Antingen väljer du den stora boxen för 350 kr  - en gång i månaden kommer en låda fylld med olika ingredienser, smaskigt recept och passande tillbehör. Eller så väljer du den lilla boxen för 170 kr som har allt utom tillbehören.

Den stora bakboxen innehåller ett huvudrecept, 5-10 råvaror samt 2-4 köksredskap av betydande kvalitet. Allt noga sammansatt för att skapa en bakupplevelse utöver det vanliga. Boxarnas innehåll är temabaserad med ett nytt tema för varje månad, vilket gör att ingen box är den andra lik! Både stora o lilla bakboxen har råvaror som räcker till cirka 10 personer. Man bör dock ha basråvaror som mjöl, mjölk, ägg och strösocker hemma då detta inte ingår i boxarna.Varje låda innehåller tydlig beskrivning och recept på vad som ska bakas.

24 nov 032

Bakboxen har ingen bindningstid, så du kan när som helst välja att avsluta eller pausa ditt medlemskap. Frakten är inkluderad i priset. Inga övriga kostnader tillkommer för dig som kund.

Jag har ännu inte hunnit baka men ser fram emot att få göra det snart. Jag har dock just nu fullt upp med plugget, tar lite mer tid än jag önskar men är både kul och lärorikt så då får man offra lite baktid. Men snart så…

Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar