sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 1 mars 2013

I Design Life – livet i en pärm!

 

Blogg recept

Företaget i Design Life har en smart idé där de säljer vackra A5 pärmar att fylla med precis det du behöver. En träningsbok, familjepärm eller som jag tänkte ha den till, en kalender & recept pärm. Perfekt att organisera recept, kursdatum, föräldramöten och handslingslistor!

----------------------------------------------------------
Lanseringserbjudande!
Alla underbara läsare får just nu 20% rabatt + fraktfritt (!) mellan den 1 - 10 mars på alla varor hos i Design Life.
Rabattkoden är Bagerskan20
----------------------------------------------------------

Pärmarna finns i flera olika färgar, här nedan ser ni ett axplock. Underbart härliga vårfärger som man verkligen blir glad av att titta på. Själv har jag fastnat för den knalliga rosa pärmen, vilken är er favorit?
Pärmar är dessutom avtorkningsbara så de går lätt att torka bort sådant som man råkar spilla på pärmen. Fritt fram för kladdig bakning med andra ord!


Designe
Utöver den traditionella kalendern så finns det även flera andra roliga och passande blad att fylla din pärm med. Och eftersom jag älskar att baka (om någon nu skulle ha missat det) så fastnade jag såklart för dessa två. Perfekt när man står där i köket och experimenterar fram det perfekta receptet!
Utöver dessa blad finns det även plastfickor att sätta urklipp eller foton i, ännu ett smart sätt att slippa kladd! Det finns även plastfickor för visitkort, bra att ha om man driver företag…!

   Receptblad A5 Receptkort A6

En sista favorit är detta bladet. En sida som egentligen alla borde fylla i vid varje dags slut, ett sätt att bearbeta vad som hänt men samtidigt lära sig tacksamhet över det man har och stolthet över en själv och sina prestationer.

Jag är bra!

Missa inte I Design Life på facebook!
Inom kort kommer jag även lotta ut en pärm från
I Design Life, något ni inte vill missa!

Ta hand om er vänner, kram Karin

1 kommentar:

  1. Det låter som en bra grej som gör livet lite lättare.

    Hoppas jag inte missar utlottningen! :)

    SvaraRadera