sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 20 januari 2012

Offline

Hej!

Frustrerande och irriterande nog så har varit Internet där hemma valt att strejka för tillfället, sitter i skrivande stund på vårt lokala internet-cafe. Därför blir det, som ni då kanske förstår, lite tyst på bloggen just nu men jag jobbar hårt på att få igång modem, router och allt vad det heter så fort som möjligt.

Under tiden får ni gärna komma med tips och idéer på hur man kan göra klar och genomskinlig isglass, jag har en idé som jag är sugen på att testa men då behöver jag just genomskinlig is.

Vi hörs snart igen, många kramar Karin

Share/Bookmark

5 kommentarer:

 1. Va trist med datastrul! Jag blev jätteglad nu för jag har inte kunnat kommentera hos dig förut, men nu funkar det (vet inte vad det beror på men min dator har bara stått o "tuggat" när jag tryckt på "kommentarer"
  Men nu är jag här, o jag tycker så mkt om din blogg! O jag vill utbilda mig nu så dina länkar är guld! ha en fin dag!
  Kram Evalena

  SvaraRadera
 2. Jag har hört att om man kokar vattnet innan man fryser det, helst flera gånger med avsvalning i mellan, så ska det bli genomskinligare isbitar.

  SvaraRadera
 3. Jag har fått lära mig att kokt vatten blir klart vid infrysning men har aldrig testat om det är sant.

  SvaraRadera
 4. Använd sötningsmedel istället för vanligt socker. Har inga vetenskapliga bevis för att det stämmer till 100%, men jag tror att det är sockret som gör att det blir grumligt. =)

  SvaraRadera
 5. NU vill jag att ditt INTERNET ska komma igång hihi!
  Kramkram i massor denna söndag!

  SvaraRadera