sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 3 december 2010

Praktikplats – fixad!

BrodSovel01

Nästa år, mellan den 4 april - 13 maj ska vi klassen ut på praktik och jag har länge funderat vad sjutton jag ska hitta på och var jag ska vara. Jag chansade och mailade två favoriter; Systrarna i Öhr och Restaurang PM i Växjö.
Döm om min förvåning när jag fick positivt svar från båda! *glad* Men valet hamnade till slut hos PM då de har en bred repertoar, bakar allt från grunden och dessutom har restaurang, catering och bageri.

Idag åkte jag förbi PM Bröd & Sovel för att presentera mig och fick en trevlig pratstund med Ia och och hennes arbetskamrat Märta? vars namn jag tyvärr är ganska osäker på. *pinsamt* Det är den söta tjejen på den nedersta bilden.
Efter en trevlig pratstund där jag berätta om mig själv, min bakgrund och pågående utbildning så gick vi Restauran PM där jag träffade deras konditor Jon Martinsson. Utöver praktiken på PM Bröd & Sovel kommer jag nämligen även få praktisera med Jon, något jag ser fram emot!

Jag ser verkligen fram emot vårens praktik och känner att jag vill lära mig så mycket som möjligt tills dess så att jag inte står där som ett fån och inte vet vad jag ska göra. *ler* Fast det kommer jag nog göra ändå… *ler*

Kram Karin

BrodSovel04 BrodSovel03

5 kommentarer:

 1. Grattis, vad roligt! Verkligen något att se fram emot!

  SvaraRadera
 2. Grattis!! Hoppas det kommer bli jättebra :) Å det brödet hon håller i längst ner, det ser verkligen gott ut! Mums!

  SvaraRadera
 3. Grattis!
  Jag följer din blogg varje dag, och tycker verkligen att du är duktig.
  Jag har länge haft en dröm om att sadla om till konditor, men undrar om du vet hur mycket man tjänar som konditor?
  Mvh Jenny

  SvaraRadera
 4. Grattis till praktikplatsen!!

  SvaraRadera
 5. Så roligt, det ser riktigt trevligt ut :D

  SvaraRadera