sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 21 december 2010

Bagerskans julkalender – lucka 21

Skärmdumpar35
Jag tävlar om ett sockersött armband
från Karamell Design
i Bagerskan julkalender.
Var med och tävla här du också!


Hos Karamell Design hittar du smycken både för honom och henne, allt från örhängen, armband och halsband. Både klassiskt stilrent och sockersöt dekorerade med godis o bakverk.

Tävlingen är öppen för alla!

För att ha en chans att vinna!

Besök Karamell Design och leta reda på just ditt favorit-armband, motivera sen varför du vill vinna just det armbandet.
Lämna en kommentar här med vilket armband du vill vinna, din motivering + namn och mailadress. Tävlingen pågår i ett dygn och avslutas vid midnatt!

Lycka till!!

Kram Karin





Luckan är nu stängd och tävlingen är avslutad!

28 kommentarer:

  1. Jag är med.
    Gillade "semledax" och skulle vilja vinna det för att jag gått ner drygt 40 kg, sen blev jag gravid, har ett väldigt begär till kist semlor men försöker motstå. efter graviditeten ( i januari ) kommer utmaningen. gå ner 40 kg till eller opereras!
    detta armband skulle ju ge mej en hel del. då ser man semlorna och njuter av dom i en kalorifri form! vore väl bra? =)

    Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/bagerskan-21-december.html

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  2. http://marimilocakedesign.se/tavling/den-bedarande-vackra-armbandet/
    Jag tycker att jag bör vinna Iris den bedårande vackra armbandet för att jag tycker den är den finnaste armbandet jag har sätt. Den matchar min personlighet (he he så klart gör den det) och den skulle få plats många många gånger i mina bilder och på min blogg.
    Jag är bara förtrållad av den vackra designen och förtrålande färger.

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag vill gärna vinna armbandet IDA för det är så fint dessutom helt fritt från metall och det är bra när man som jag har nickelallergi, sen heter min dotter dessutom Ida. Mvh liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  4. Hej, Jag vill gärna vinna armbandet Begär (eller Tårtkalas eftersom att det står såld på Begär). Det vill jag vinna eftersom att jag sedan april i år har bakat massor av tårtor och verkligen hittat en passion som gör mig glad & kreativ.
    linda@bak.se

    SvaraRadera
  5. I loved Iris. Super fint. Jag älskar lila. Efter detta tuffa år kan det vara kul med ett fint armband. Tack för en fin blogg.

    Eva Wiberg
    wibbe283@spray.se

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Jag vill helst vinna armbandet med NUTELLA CUPCAKE. Älskar Nutella och armbandet kan påminna mig om att inte tjuväta så mycket ur burken!

    SvaraRadera
  7. Jag skulle välja Klara för att ge till en vän, som själv har mycket att kämpa med i sitt liv men ändå alltid finns där för sina vänner. Det skulle bli en riktigt bra överraskning till någon som förtjänar det och behöver en ljusglimt av glädje i tillvaro.

    /Ingrid
    mail ingridhytt@yahoo.se

    Har länkat i min blogg:
    http://lagomtnormativt.blogspot.com/2010/12/bakom-lucka-21-hittar-vi.html

    SvaraRadera
  8. Vill vinna armband tårtkalas till dottern som älskar armband med kakor på.

    SvaraRadera
  9. Jag vart helt kär i ''stjärnfall''...
    Åh jag vill vinna detta först för att vi hade inbrott i höstas och alla mina smycken blev stulna då, så jag ahr bara 1 ring som jag bär alltid.. Allt annat e borta =/ Sedan fyller jag år i morgon, vilket gör att armbandet i sig bir en jätte fin födelsedagspresent :)

    Min mailadress: vaffeda@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Hejsan! jag anordnar en tävling på bloggen och det hade varit kul om ni var med!

    http://bellybus.blogg.se/2010/december/vinn-ett-presentkort-hos-sumopix.htmlhttp://bellybus.blogg.se/2010/december/vinn-ett-presentkort-hos-sumopix.html

    SvaraRadera
  11. Armbandet "FIKAPAUS" var ju bara för gulligt och det skulle jag vilja vinna eftersom det skulle passa min personlighet perfekt helt enkelt -fikapaus, haha! :)

    mvh Lotte (hultgren.lotte@gmail.com)

    SvaraRadera
  12. Åååh- jag vill vinna
    http://www.karamell-design.se/gallery_42.html
    Dvs armbandet Nutella Cupcake.

    Detta då min föräldraledighet, och därmed nästan all tid för bakning, tar slut den 17 jan. Jag kan behöva något att fingra på på jobbet som påminner mig om vad man kan använda tiden bättre till än bara att jobba....

    /Anna

    folkesson@hotmail.com

    SvaraRadera
  13. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  14. Min önskan är att vinna armbandet Iskall till min moster. Hon betyder så mycket för mig och är som en extramamma. Hennes hjärta är dock långt ifrån iskallt, det är varmt som solen. min mail är: iceblueeyes_85@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. Det är -15 grader nu. Jag sitter med ylletröja och försöker arbeta. Smög in på din blogg för och läsa lite. (tur att jag är min egen arbetsgivare) Och oj surfade vidare in på Karamell Design. Och där fanns det: ISKALL! Vilket arband. Helt sätt nu, lika vackert som det iskallt gnistrande landskapet utanför.
    /Lina (lina@settern.se)

    SvaraRadera
  16. Jag skulle vilja vinna armbandet " Rosfröjd" Till min storebrors fästmö som ska få barn om några veckor , Jag vill ge henne armbandet samma dag som deras dotter föds , Armbandet ska symbolisera hennes rosen söta dotter, Och påminna henne om sin dotter.

    Man ger ju alltid en massa presenter till barnet när det födda, Självklart ska jag med göra det också. Men mamman förtjänar också något fint. Och det är ju perfekt med något fint som dessutom symboliserar hennes dotter! :)

    Jag håller alla tår och tummar för dom ! :D

    SvaraRadera
  17. Iskall var det armband som jag föll för, kanske för att det påminner om is och snö och kyla. Men mest för att det var så otroligt stiligt, passar till allt dessutom.

    SvaraRadera
  18. Tårtkalas är min favorit. Skulle vilja vinna eftersom de var så otroligt sött och skulle bli en fin julklapp till mig själv eftersom vi i min släkt bara köper klappar till barnen.

    SvaraRadera
  19. Jag har fått en ny granne i trappen som är precis ny i Sverige. Hon kommer från Burundi i Afrika, därifrån hon har flytt. Vi skrattar mycket tillsammans även om vi inte kan prata så mycket pga språksvårigheter. Hon är heeeeelt fascinerad av snön! Hade aldrig sett det tidigare och jag försöker visa henne hur man gör snöänglar och åker skidor. Och så lär jag henne om vår svenska kultur och om hur vi firar jul osv. Jag har funderat på vad jag ska ge henne i julklapp och blev helt övertygad när jag såg armbandet Iskall! Det ska hon få om jag vinner! Tänk vad snyggt det skulle vara mot hennes mörka hy och samtidigt en påminnelse för henne till sommaren om hennes första möte med det gnistrande svenska snölandskapet!

    annika_nils@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. Jag har tipsat här

    http://molnboanna.blogg.se/2010/december/lucka-21-hos-bagerskan-2112-midnatt.html

    SvaraRadera
  21. Åh jag vill verkligen vara med och tävla! Tycker att alla armbanden på hemsidan var underbra, men "tårtkalas" var finast eftersom jag ålskar söta smycken- Blev helt kär i det armbndet! DEt var verklgen supersött och skulle passa mig perfekt. Vore den bästa julklappen, helt klart. Hoppas hoppas hoppas att jag vinner! :D

    Här är först länken till armbandet:
    http://www.karamell-design.se/gallery_42.html

    Här har jag länkat till din tävling i min blogg:
    http://linchies.blogg.se/2010/december/armband-2.html

    Kram på dig och God Jul!

    angelica.ljungkvist@live.se

    SvaraRadera
  22. Vilka underbart söta smycken hon gör :-)
    Jag skulle helst vilja vinna armbandet bakelse.
    Det är så detaljerat gjort och väldigt gulligt och jag skulle bli väldigt glad av att ha det på mig :-)

    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  23. Hej!
    Jag skulle vilja vinna armbandet HALLONBIT för jag tycker den är så söt och jag behöver lite söta armband!

    Har tipsat på min blogg:http://tavlingarsomjagarmedi.blogg.se/2010/december/tavling-sockersott-armband.html#comment

    Ha det bra
    Kram

    SvaraRadera
  24. Hej!

    Jag klär mig normalt i svart, svart, svart och svart. Jag har precis börjart acceptera att det finns faktiskt andra färger än svart och jag ser faktiskt snygg ut i dem också! En av färgerna som jag faktiskt börjat gilla är rosa och arbandet "ROSA DRÖMMAR" hade passat perfekt till mina nyinköpta kläder. Eftersom jag tidigare bara burit svart, finns det naturligtvis inga färglada smycken heller och däärför hade det varit väldigt trevligt att vinna!

    God Jul!

    SvaraRadera
  25. Jag är med o tävlar.

    Jag har länkat: http://sforu.blogg.se/2010/december/karamell-design.html
    Om jag vann så skulle jag vilja ha armband snövit som jag kan ge min lillasyster till födelsedagspresent eftersom hon älskar frukt :D

    / 98miranda@live.se

    SvaraRadera
  26. raspberry cupcake kan vara nått av det alldra sötaste jag sett=O guu vilka fina armband!! skulle bli sjuukt lycklig om jag vann ett sådant!!bli sällan så mycket handlat till sig själv sen bebisen kom så detta hade vart perfekt=) håller alla tummar& tår!!
    emma roos
    lakritzflicka@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Jag är gärna med och tävlar och min favorit armband är "BAKELSE" som för övrigt ser riktigt god ut även om det inte går att äta den. Men jag gillar den för att den är enkel, ser fin ut och passar mig som älskar bakelser.

    Länkat också: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavlar-om-ett-armband-1.html#comment

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  28. Jag gillade armbandet "prinsessbakelse", dels för att jag gillar dom såklart. Men jag skulle vilja ge detta till min egna lilla prinsessa - min blivande fru alltså!

    Länkar: http://tidanbo.blogg.se/2010/december/pappa-tavlar.html

    Mvh Conny

    SvaraRadera