sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 23 juni 2015

Matbloggspriset 10 år


  
Förra året fick jag
Matbloggsprisets ärofyllda Hedersutmärkelse – detta för mitt jobb inom sociala medier där jag försöker knyta oss bloggare samman genom Mat- & bakbloggskartan samt olika grupper på facebook. Och inte nog med att jag fick detta pris så får jag även äran att sitta med i årets jury. Lilla jag ska få vara med och utse årets Hedersutmärkelse, ett stort ansvar!

I veckan var det dags för juryns första möte uppe i Stockholm. Nervöst och pirrigt men ack så kul att träffa alla härliga människor! Vi både åt och drack gott, och under middagen diskuterades årets kategorier och regler. Det har blivit lite ändringar och det kommer ni kunna läsa mer om på Matbloggsprisets hemsida inom en snar framtid.

Jag är dels ansvarig för att ta fram en lämplig vinnare till Hedersutmärkelsen – känner ni till någon som gjort något bra för oss mat- & bakbloggare inom sociala medier så skriv en kommentar eller skicka ett mail!
Jag ska även hjälpa
Sébastien Boudet att kora en värdig vinnare inom Bak & dessert-kategorin, inte det lättaste med tanke på hur många fina bloggar det finns där ute. Tipsa mig gärna!

Utöver detta så firar ju Matbloggspriset 10 år, första priset delades ut 2005. Detta är ju något som måste firas, kom gärna med förslag på hur vi kan fira detta roliga, för firas det tycker jag det ska göras!

Kram Karin

1 kommentar:

  1. Hej Karin! Jag tycker att tessanbakar.se har en superfin bakbogg med många fina bilder och fullt med inspiration och skulle vara en värdig vinnare till Bak &dessert-kategorin.

    SvaraRadera