sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 15 juni 2015

En dröm om Paris


FÖDELSEDAG. SALLIE. DRÖMMAR & FANTASIER.
PARIS. FRANKRIKE.ÄLSKADE HUSDJUR. ENGELSK BULLDOG.
ULLA & HJÖRDIS. ORANGE, ROSA, VACKER.

Drömmar


Denna härligt färgglada tårta gjorde jag när det var som mörkast i vintras. Sallie fyllde 8 år och hade en önskan om Eiffeltornet och deras älskade bulldogs Ulla & Hjördis skulle oxå vara med. Denna familj har verkligen fått mig att älska och längta efter en egen engelsk bulldog, dom är bara så underbara. <3
Ni som följer bloggen vet att jag älskar utmaningar och att göra ett Eiffeltorn var inte det lättaste, men ack så roligt. Jag har tidigare gjort en beskrivning på hur man gör tornet och det är inte så svårt som man kan tro, dock lite pilligt.

Beskrivning på Eiffeltornet

Fyllningen var chokladmousse och cheesecake-mousse, dessvärre kommer jag inte riktigt ihåg receptet på den senaste. Jag höftade lite och blandade Philadelphiaost, grädde och lite riven citron om jag inte minns del... Gott blev det iallafall!

Paris Ulla o HjördisUlla o Hjördis 

Vovvarna Ulla & Hjördis har jag modellerat för hand, tyvärr är jag dålig på att dokumentera när jag jobbar utan kämpar tills jag är nöjd. men om jag får chansen att göra dom igen så ska jag se till att göra en beskrivning!

Kram Karin

Ulla o HjördisBulldogsParis

2 kommentarer:

  1. Så fin! Det där Eiffeltornet är något utöver det vanliga, häftigt! :)

    SvaraRadera
  2. Wow vad fin och Eiffeltornet måste ha varit svårt att göra. Tack för en inspirerande och trevlig blogg!

    SvaraRadera