sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 4 november 2009

Välkommen - Welcome

Efter att ha lagt till Live Traffic Feed har jag nu fått större koll på mina besökare här på Bagerskan.se. Folk från mer eller mindre hela världen hittar hit vilket har lett till insikten att även utländska besökare måste ju kunna läsa vad jag skriver, vore orättvist annars! *ler*
Så från och med nu kommer jag skriva mina inlägg på både svenska och engelska, allt för att göra det enklare för mina icke-svenska  läsare att följa bloggen.

Må så gott, kram Karin

In English:
After I added "Live Traffic Feed" I have a better view over my visitors here at Bagerskan.se. People from all over the world finds there way to this page and I realize that also foreign visitors should be able to read about my baking: It would be unfair otherwise! *smile*
So from now on I will be writing in both Swedish and English, that way it will be easier for all non-Swedish readers to follow my blogg.

Take care, Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar