sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 16 oktober 2009

Frågestund!

Hejsan vänner och följeslagare!

Nyfiken på vad ni gillar att läsa här i bloggen, vad tycker ni är intressant, spännande, roligt...? Vad saknar ni och vill veta mer om? Vad är tråkigt? Har ni några frågor till mig och mitt tårtbakande, eller mig som person?
Fråga på så svarar jag så gott jag kan om några dar!

Kram Karin

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att det mesta är både intressant och inspirerande - nybörjare som jag är på tårt-(och annat)bakande. Så, jag följer med största nyfikenhet!

  mvh Anneli

  SvaraRadera
 2. Som alltid när man surfar trillar man in på en länk som leder till en annan, som leder till en tredje... Men det var riktigt kul att se dina tårtor. Extra roligt var det ju att du dessutom bor i Emmaboda, inte alls långt bort (jag bor i Nybro nämligen).

  Har du gått kurser och/eller utbildning(-ar), eller är du "hobbybakare" som lär dig på egen hand med beskrivningar och egna tankar/idéer?

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag gillar din sida då du visar bra bilder och beskriver bra! Och ett stort plu sär förståss att du lägger ut dina recept här med!

  Jag går själv en utbildning om bageri och konditori och tycker det är kul att se dina bakverk här och att ändå är bosatt här omkring.

  / Maja (maja__v@hotmail.com)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar speciellt bilder på dina fina tårtor! Och recept och tips är alltid väldigt uppskattat! Jag följer din blogg flitigt.

  SvaraRadera