sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 13 augusti 2012

Super Mario bros

PICT0057 
Denna färgglada skapelse fick Axel & Hampus mumsa i sig på sitt 5-års kalas. Deras stora nöje i livet är att spela Super Mario bros och vad passar då inte bättre än just en sån tårta?

PICT0063 PICT0064

Hoppar man upp under ett frågetecken får manen stjärna, här får man flera!

Den klassiska bakgrunden på spelet 
När jag googlade efter inspiration slog mig tanken att Super Mario-spelet har ändrats en hel del sen jag spelade när jag var liten. Men jag tror ändå att killarna kommer känna igen sig, eller vad tror ni?

Tårtan är gjord på ljusa bottnar, fylld med Dumle-mousse och rårörda hallon, täckt med MMF. Mums!

Mario Luigi

Bröderna Mario o Luigi är båda på väg upp ur två rör, beredda på nya äventyr…!

PICT0055   PICT0051

När jag ser på tårtan kan jag inte sluta nynna på musiken Super Mario… “Du du du duduludu…”  Svårt att beskriva den med ord, lyssna här istället!


 PICT0077

4 kommentarer:

  1. Cool tårta! Älskar supermario!

    SvaraRadera
  2. Duktiga du som vanligt! Som jag skrivit förut så vill jag se dina alster i en bok i en bokaffär. Denna tårta vågar jag inte visa Gabriel för då skulle han tjata på mig att han vill ha en likadan. Han är ju mario-fan av rang. Åh vad du är duktig!

    SvaraRadera