sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 5 augusti 2012

18 + 18 = 36 år

 Redo för nya äventyr! Hmmm, vart ska vi åka...?

Igår var det min 36:e födelsedag! Man börjar bli gammal… 18 år sedan jag fyllde 18 år, lite läskigt! *ler* Men kroppen må åldras men jag är ändå blott 25 år i sinnet, en lagom gammal ålder.
Min man hade planerat fuffens bakom min rygg och i fredags fick jag raka besked;
- Imorgon (läs lördag) kl. 13 ska du vara finklädd och klar, till vad säger jag dock inte...! Helt klart var jag nyfiken på vad han har hittat på!

Jag älskar överraskningar och halva nöjet är att luska ut vad själva överraskningen innebär… De enda ledtrådarna jag hade var att vi skulle plocka upp någon + att vi skulle sova över nånstans, inte mycket att gå på.

Vårt födelsedagsäventyr började med att vi plockade upp vår kompis Rickards mamma Gunilla som dessutom fyller 70 år, fast imorgon måndag. Vi mötte även upp Rickard o hans tjej Tina, barnen Jonna & Alex, och sen gav vi oss iväg ut mot kusten. Vår första anhalt var vid Stufvenäs gästgiveri utanför Bergkvara. Ett riktigt mysigt litet ställe perfekt för både bröllopsfest och konferenser! Efter en grymt god två rätters lunch begav vi oss till Bergkvara där vi njöt av en god glass i solskenet. Blå himmel & goa vänner, kan man ha det bättre?

Efter den lilla utflykten begav vi oss hem till Rickard & Tina där vi skålade för våra födelsedagar i jordgubbs-“champagne”, rosa, sött o bubbligt. Efter det njöt vi av en god ost-tallrik och trivdes gott av varandras sällskap.
Själva övernattningen visade sig vara Rickards egna lägenhet som vi (jag, maken och lilla Alice) fick låna för en natt. Som grädde på moset så fick vi sova i Rickards vattensäng… En helt klart guppig upplevelse!

Summan av kardemumman så tycker jag min man tillsammans med Rikard lyckats planera en riktigt mysig födelsedag! Stort tack till Johan, Rikard, Tina, Jonna, Alex & Gunilla för en underbar dag!

Kram Karin

Här nedan ser ni min “födelsedagstårta” a.k.a kladdkaka, fler bilder kommer imorgon!
Nu ska jag nana sängen då det inte blev så mycket sömn i vattensängen,
den var lite för skumpigt för min smak!

PICT0001

4 kommentarer:

  1. Ålder är bara en siffra.... Vad roligt med överraskningsfirande!!:)

    SvaraRadera
  2. Grattis! Roligt med överraskningar!

    SvaraRadera
  3. Men vad söt du är! Tack för en mycket baknyttig blogg. Undrar jag över något tittar jag alltid in på din blogg. Grattis i efterskott :-)

    SvaraRadera