(function (tos) { window.setInterval(function () { tos = (function (t) { return t[0] == 50 ? (parseInt(t[1]) + 1) + ‘:00' : (t[1] || ‘0') + ‘:’ + (parseInt(t[0]) + 10); })(tos.split(‘:’).reverse()); window.pageTracker ? pageTracker._trackEvent(‘Time’, ‘Log’, tos) : _gaq.push([‘_trackEvent’, ‘Time’, ‘Log’, tos]); }, 10000); })(‘00');

lördag 25 februari 2012

Vackra Mello-kakor!

PICT0031-1 

Förra året gjorde jag Melodifestival-inspirerade små kakor och jag kunde inte låta bli att baka något härligt färgglatt i år igen. Dessa är dock lite annorlunda men Melodifestivalens klassiska färger syns ändå tydligt.
Jag använde mig av samma kakdeg som till de söta fjärilarna jag skrev om tidigare i veckan. Och även dessa är täckta med lime-smörkräm och färgad sugarpaste.

Så här i efterhand ser jag att dessa kakor även passar in på Pride-temat och deras regnbågsfärger, jag kanske ska ta och baka liknande kakor till årets Pride-festival i sommar. *ler*

PICT0023 PICT0014PICT0035PICT0032-1

För vilken låt slår ditt hjärta ikväll?

Kram Karin

PICT0040-1

1 kommentar: