sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 26 februari 2012

Frågor & Svar

Många skriver bra och lite klurig frågor till mig via Bloggresponse. En smart blogg-funktion där jag först trodde att man kunde sortera upp frågor och svar utefter olika kategorier, vilket tyvärr inte stämde. Tråkigt då många visar sig ställer samma sorts frågor.
Det är även många som beklagat sig över att jag sällan svarar på era frågor och jag förstår er irritation.  Ett av skälen till det är att de långa svar jag skrivit inte sparas när jag trycker på Svara utan då snällt får börja om igen. Jag funderar därför allvarligt på att ta bort den funktionen från bloggen!

Jag vill ändå trots allt bibehålla kontakten med er läsare och svarar gärna på alla era frågor, även om det ibland kan ta lite tid att skriva ihop bra och genomtänkta svar. Jag ska se om jag inte kan lösa detta med en permanent Fråga & Svar-sida här på bloggen istället där jag skriver ner alla frågor jag fått i olika kategorier. Detta kan dock ta lite tid innan allt är klart men den som väntar på något gott... *ler*

Kram Karin


Share/Bookmark

3 kommentarer:

 1. Kan du inte ha frågestund lite då och då istället? Folk får ställa frågor under nån dag eller fler, sedan svarar du på alla frågor i ett blogginlägg. Då sparas ju alla svar och du kan hänvisa till inlägget om nån frågar samma fråga senare igen på bloggen.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det räcker samtala i kommentaren, eller om du vill du kan installera forum och där svara på frågorna
  Varma hälsningar!
  Malgorzata

  SvaraRadera
 3. Men herregud. Jag förstår verkligen INTE varför folk tror att de har rätt att bli irriterade för att du inte alltid hinner med allt. Du har ju en ny liten baby, och två andra små barn plus man att ta hand om. Oroa dig inte - det får ta den tid det tar!

  SvaraRadera