sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 30 juni 2011

En jordgubbsfamilj!

DSC07548

Denna härliga jordgubbe hittade jag igår när jag skivade jordgubbar till en av många jordgubbstårtor vi gör på jobbet. Den ser mer ut som en klase jordgubbar än en enda jordgubbe vilket det egentligen är. Jag kunde inte låta bli att visa upp mitt lilla fynd och självklart fotografera den! Söt i dubbel bemärkelse!

När jag ändå har er på tråden skulle jag vilja framför ett STORT och HJÄRTLIGT TACK för alla snälla som röstade på mig i tidningen Hembakats tävling! Jag är otroligt glad och stolt övar alla era röster! Dessvärre var det tyvärr inte jag som vann utan vinnaren presenteras i nästa nummer av Hembakat den 23 augusti.

Än en gång STORT TACK!

Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar