sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 20 juni 2011

Bagerskans dotter

I helgen när jag gjorde Sommar-tårtan så blev det lite fylld tårtbotten över (det jag skar bort) och min älskade dotter ville gärna göra en egen tårta att bjuda sina vänner på. Jag hjälpte henne med att kavla marsipan och fodra den med grädde, själva dekoreringen fixade hon dock själv alldeles galant. Jag blev riktigt imponerad över hur fint hon dekorerade tårtan! Jag tror minsann hon blivit inspirerad av mina Nationaldagsbakelser

Jag tror vi har en blivande liten bagerska i familjen…!

Kram Karin

DSC07457 DSC07459 DSC07458 DSC07461 DSC07460 DSC07462 DSC07462

5 kommentarer:

 1. Vad duktig hon är dottern din! Önskar att min dotter också var intresserad av att baka men icke sa nicke. Hon har intressenivån noll dessvärre! Så söt tårtan blev :)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Vart någonstans i Småland finns du? :) Kalmar stad!
  Ja det vore himla kul att fotografera några av dina bakverk! Det vore väldigt kul! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad duktig hon är! Den blev ju superfin =)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tårta det blev! :)

  SvaraRadera
 5. mina söner har oxå fått göra egen designad tårta.. man blir ju stolt som sören

  SvaraRadera