sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 10 juli 2010

Vår innetemperatur


Bakar i skrivande stund en chokladbotten som ska bli en smaskigt god tårta till min vän Nicke. Dock inte utan att jag svettas då inne-temperaturen bara klättrar... Det syns dåligt men den nedre rutan är Indoor, och den andra ska visa ute-temperaturen men är tyvärr trasig.

Just nu ligger inne-temperaturen på 30 + trots två öppna fönster och båda ytterdörrarna öppna. Idag är det varmare än någonsin!! Inget drömställe att då behöva baka i köket, men vad gör man inte för sina vänner...?!

Kram Karin

Share/Bookmark

2 kommentarer:

 1. Usch, vad varmt. Jag gjorde misstaget förra helgen att sätta igång ugnen och stå i köket och pyssla med bak och det blev vaaaaaaarmt. Men det är ju svårt att låta bli. :-)
  Hoppas kakan blev bra.

  SvaraRadera
 2. här med! varmt varmt varmt! vi kan knappt andas med alla fönster öppna och fläkt... (men vill ju inte gnälla nu när det är sommar hihi)

  Ville också säga att jag länkar till dig från min blogg och om du inte godkänner detta så säg till, för då tar jag bort dig.
  Ha det gott!

  SvaraRadera