sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 4 september 2009

Ett paket - del 2


Ett paket kommer lastat från Nordic Sugar innehållande;
1 paket Firbex, 2 paket Rörsocker Flor, 2 paket Rörsocker Strö, 1 paket Florsocker, 2 paket Ekologiskt vaniljsocker, 1 paket Florsocker, 1 paket Brun Farin Strö, 1 paket Farinsocker, 2 paket Rörsocker bit, 1 paket Pärlsocker, 2 flaskor Cane Syrup, 1 paket Flor med chokladsmak och en massa recept!

Det trodde jag aldrig! Jag chansade och skrev ihop ett kort mail om att jag gärna ville pröva deras produkter och sedan skriva om dom i min blogg. Glatt överraskad fick jag svar om att dom gärna skickade några ekologiska produkter. Gissa om jag blev både glad o förvånad när paketet innehöll allt detta!
Här ska bakas...!

STORT TACK till Nordic Sugar!!

Kram Karin

3 kommentarer:

 1. Jösses! Det var inte dåligt :-)

  SvaraRadera
 2. Vad kul med paket! Hihi, jag vill också ha sådana!

  Min modelleringschoklad gjorde jag såhär: jag smälte 100 g mörk choklad och blandade med 50 g glykos. När det svalnat i en skål blandade jag det med ca 50 g sugarpaste. Jag prövade mig fram. När jag skulle jobba med chokladen hade den dock stelnat så jag fick bearbeta den en stund så den blev mjuk.

  SvaraRadera
 3. Oj va kul! :) Roligt att testa nya produkter!

  SvaraRadera