sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 21 september 2009

Ett litet problem...

Min dotter fyller 5 år nu den 1 oktober och jag ska självklart baka en tårta till henne. Problemet är bara att hon ska ha kalas på dagis den 28:e september där jag tänkte bjuda på tårta och jag får pengar först den 25:e september. Frågan är bara hur jag ska lösa detta dilemma, jag vill ju inte riskera att hon blir utan tårta och tyvärr finns det ingen butik som använder sig att faktura heller... Jag har skickat iväg några förfrågningar till olika tårtbutiker på nätet och håller tummarna till dom blånar. Vill ju verkligen kunna baka en tårta till min lilla tjej...!

*suck*

Kram Karin

1 kommentar:

  1. Du som är så duktig hinner säkert svänga ihop något fint på tre kvällar till den 28:e!
    Om du vill köpa något speciellt på en tårtbutik kanske du kan låna några kronor av någon snäll i närheten?

    SvaraRadera