sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 25 maj 2015

Tävling nr 3

SkärmdumparFirandet av bloggens 6:e födelsedag fortsätter!
Här är den tredje tävlingen där man kan vinna en låda full med
vackra cupcakes formar i olika storlekar från
Siluett of Sweden.


För att vara med i tävlingen ska du berätta vem (levande som död)
du vill bjuda på nybakade cupakes?

Tävlingen pågår till o med onsdag den 27 maj.

Lycka till, kram Karin

22 kommentarer:

 1. Bjuder mina arbetskamrater på cupcakes kalas. Dom stöttar och förstår mig nöt jag har värk. Jag har fibromyalgi och jobbar med dom bästa 😀 så hoppas på tur

  SvaraRadera
 2. Jessica Borgersen25 maj 2015 kl. 21:09

  Skulle bjuda mitt gudbarn Noah på en hel hög muffinsar då han på sitt 11-årskalas önskade bidrag till Norrtälje katthem istället för presenter. Han fick ihop 2461:- till kattorna. Så fint! 💗

  SvaraRadera
 3. Jag skulle hemskt gärna vilja bjuda min mormor på en nybakt cupcake!

  SvaraRadera
 4. Ett riktigt cupcakes-kalas till dotterns student vore väl magiskt gott, hela släkten samlad :-) Hoppas och önskar dig en fin vecka <3

  SvaraRadera
 5. Jag skulle bjudit min farfar på en nybakt cupcake eller två :-) Han älskade nybakat och stod alltid först i kön. Tyvärr så gick han bort 1990. Han hann äta många goda kakor, men cupcake vet jag att han aldrig fick smaka.
  Jag vet att han ler uppe på sitt moln när får veta att han ska få nybakat :-)

  SvaraRadera
 6. Julianna Fredriksson25 maj 2015 kl. 23:41

  Hej!
  Jag skulle bjuda Leila Lindholm som är en fantastisk kock. Hon skulle såklart få smaka på mina goda
  cupcakes. Kanske kan man få några tips och råd på recept av henne för att lyckas och få inspiration
  med bakningen.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

  SvaraRadera
 7. Jag skulle vilja bjuda min moster. Hon tog livet av sig när jag va 3 år vilket innebär att jag inte kommer ihåg henne, men ständigt får höra att vi är så lika i personligheten. Lika spralliga och rastlösa båda, hade varit kul att lära känna henne, livet hennes tog slut alldeles för tidigt

  SvaraRadera
 8. Therese Kvarnlöf26 maj 2015 kl. 06:59

  Jag längtar till jag kan bjuda min lilla systerdotter på cupcakes, gärna såna här färgglada kreationer :-)

  SvaraRadera
 9. Jag skulle vilja bjuda min farmor på cupcakes. Hon var fantastisk på att baka och hade sällan recept, utan tog en näve det och en nypa det. När jag var barn var det fest när hon bakade rågkringlor och man fick en direkt från plåten fortfarande varm. Och så sa hon alltid. "Nu luktar det gott om farmors bak..."Hon sjöng eller nynnade alltid när hon bakade. Och det gör jag med säger min familj. Farmor gick bort 2004. Man blir alltid så glad när man tänker på henne. Hon var en underbar kvinna Smiley heart

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Direkt när jag läste :(levande som död) tänkte jag på min farfar. Farfar gick bort hastigt i Januari. Vi barnbarn var farfars favoriter, han pratade alltid gott om oss inför andra om hur duktiga vi var. Jag gillade att visa mina hantverk och berätta vad jag gjort för farfar, för jag visste att jag skulle få kärlek tillbaka. Jag behövde inte alltid få ett muntligt beröm utan jag kunde se på farfar att han blev tacksam och glad. Jag skulle väldigt gärna vilja bjuda honom på en cupcake, eventuellt kan han få två, för då vet jag att mitt bakande skulle uppskattas.
  Kram!
  /Anna

  SvaraRadera
 11. Jag skulle vilja bjuda familjen på cupcakes! :) Kan bara bli lyckat med så vackra formar! <3

  Med vänlig hälsning/ Ingrid

  ingridgerdin@telia.com

  SvaraRadera
 12. Jag skulle bjuda "mina" tanter på mitt jobb (jobbar på en demensenhet)
  De skulle uppskatta lite gott i vardagen 😊
  //Matilda
  Linslagare@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Jag skulle bjuda på nybakade cupcakes till min älskade mamma om hon fanns hos mej hon älskade sötsaker I alla de former de hade vart mysigt att få tillbringa en dag med henne de får bli min dröm. . MVH Lena Nilsson

  SvaraRadera
 14. Maria Karlsson26 maj 2015 kl. 14:03

  Självklart hade man velat bjuda Måns Zelmerlöv på cupcakes efter eurovisionvinsten! Sen låter det inte helt fel att överlag få träffa honom, och med lite frosting i ansiktet blir han extra söt :)

  / Maria (mariakarlsson93@hotmail.com)

  SvaraRadera
 15. Mina kollegor som trots att de haft det turbulent och tufft den senaste tiden gör ett kanonjobb!

  SvaraRadera
 16. Jag skulle om möjligheten fanns ha bjudit min morfar! Han dog innan jag föddes men jag har fått höra i hela mitt liv att jag är så lik honom. Det hade varit så kul att få se om det verkligen är så och jag har så mycket som jag skulle ha velat ha svar på!
  Camilla
  kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 17. Hej! Jag vill vara med i tävlingen. Jag skulle nog bjuda min lillasyster som har tagit studenten och väntar på att få ett sommarjobb.
  Alexandra

  SvaraRadera
 18. Jag skulle gärna bjuda min dotter på cupcakes! Det är oftast hon som står för bakningen, så det skulle vara kul att överraska henne. :)
  irene.helmersson@live.se

  SvaraRadera
 19. Om jag hade fått välja fritt så hade jag bjudit Elvis Presley, jag älskar hans musik och jag tror att han skulle gillat mina cupcakes!!

  SvaraRadera
 20. Jag skulle vilja baka till min älskade morfar som gick bort när jag var ung.
  Skulle bli en långfika med mycket prat. Vill uppdatera honom på allt som hänt i mitt liv, tänk om han varit med o sett!? Vad häftigt det skulle vara! Undrar vad han skulle säga? Om hade något han tycker, råd att ge! Det vore urhäftigt att få veta. Skulle vilja ha med mina barn också, de har ju aldrig träffat min morfar.
  Christine Holmberg
  chrisseh@live.se

  SvaraRadera
 21. Jag skulle bjuda min underbara sambo på cupcakes. Han ställer upp för mig i alla väder. Han finns där när jag är glad, lika väl som när jag är ledsen eller arg.
  Han drog ett stort lass när vi flyttade till vårt hus, han var arbetsledare och planerare medan jag jobbade. Att få bjuda honom på cupcakes smaksatta med vita jordgubbar från egen trädgård vore underbart.

  SvaraRadera
 22. Jag skulle bjudit min älskade mormor (som tyvärr är död nu) på vackra cupcakes, smyckade med vackra blommor som fanns i hennes lika vackra trädgård.

  SvaraRadera