sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 3 november 2011

Minst sagt kluven!

Om exakt en vecka, den 10 november, så börjar matmässan Mitt Kök på Älvsjömässan i Stockholm, en mässa fylld med mat, vin, inspiration, nyheter och tips & idéer. På mässan kommer även prisutdelningen av Årets Matblogg samt Årets Bak- & Dessertblogg att ske, något som hade varit otroligt kul att vara med på oavsett hur min blogg placeras i omröstningen. Sannolikheten att jag skulle vinna känns väldigt liten då det finns massor med härligt inspirerande bak-bloggar, men att komma i topp 10 vore inte helt fel. *ler*

Och även om det hade varit kul att få gå på mässan, titta på prisutdelningen och träffa andra bloggare så är jag ytterst tveksam i att utsätta min då 23 dagar gamla dotter för den stora folksamling en mässa innebär med förkylningar och baciller. Det känns inte helt okej…! Vi vet efter tidigare erfarenhet att RS-virus inte är att leka med efter att ha legat inne på sjukhus i en vecka med vår son då var knappa 6 veckor gammal.

Efter att ha diskuterat saken med min man så har vi beslutat att avvakta helt enkelt. Skulle jag, mot förmodan, vinna så tar vi beslutet där och då. (Vinnarna meddelas i början av nästa vecka.) Fram tills dess så ska jag koppla av och bara njuta av min söta dotter och överlåta omröstningen till er läsare. Tycker ni att Bagerskan är en värdig vinnare av Årets Bak & Dessertblogg så lägg er röst i den högra kolumnen här. Omröstningen avslutas söndagen den 6 november, kl. 00:00.

Må bästa blogg vinna!

Många kramar till er alla, Karin

2 kommentarer:

 1. Din blogg är inspirerande!
  Nu fick du min röst!
  Tack för att du tar dig tid och bloggar!!!
  =)

  SvaraRadera
 2. Det är klokt att låta bli att vara bland så stora folkmassor med en så liten. Ha en fin dag!

  SvaraRadera