sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 14 oktober 2011

Veckan som kommer…

Cupcakes

I helgen ska jag prov-baka åt Kungsörnen genom SpottandTell vilket ska bli trevligt, dock så blir det bara Cupcakes Strawberry surprise då jag efter mycket jagande i flera butiker endast hittade just den.
Jag tänkte även vara smart och slå två flugor i en smäll, då dottern ska ha sitt efterlängtade kalas på söndag och istället för tårta så tänkte jag dom kunde få smaska i sig cupcakes. Smart va?

Utöver själva bakande tänker jag faktiskt inte göra mycket mer än att vila och packa, för på tisdag den 18 oktober så är det den efterlängtade dagen D då vårt barn föds med planerat snitt. (Om den inte får för sig att komma ut i helgen… Big No No!)

Det ska bli otroligt skönt att äntligen få bebisen i famnen för den sista tiden har det varit riktigt tungt, enda ställningen som är bekväm är liggandes i sängen, men då blir det inte mycket gjort här hemma…
Så nästa vecka kommer det vara ganska tyst och lugnt här på bloggen, vilket jag hoppas ni har förståelse för. Men jag lovar att uppdatera utvecklingen av tävlingen om Årets matblogg samt så klar visa upp det lilla underverket!

Nominera gärna Bagerskan till tävlingen, på söndag presenteras de nominerade bloggarna som ni sedan kan rösta på, hoppas att vara en av dom…! *ler*

Många kramar till alla mina underbara läsare!

Kram Karin

3 kommentarer:

  1. Det är ju så härligt att snusa på en nyfödd bebis :)
    Lycka till med allt och det är klart vi förstår att det nu blir lite lugnare med bloggandet!

    SvaraRadera
  2. Lycka till med födandet! :)

    Intressant att höra vad du tycker om cupcakemixen. Jag har provat en engelsk variant och den var helt ok.

    SvaraRadera