var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-15318646-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

onsdagen den 5:e oktober 2011

Cupcake-pops med smak av Bailys

DSC08076

Här kommer de något sena bilderna på Förra Veckans utmaning, att baka något med Bailys. Det blev ett gäng små söta cupcakes gjorda av överbliven choklad-tårtbotten smaksatt med Bailys, doppade i smält choklad och dubbeldoppade i vit choklad, dekorerade med härligt färgglatt strössel.

Dom blev ganska söta, eller vad tycker ni?

Söta kramar Karin

DSC08077 DSC08078 DSC08079 DSC08080 DSC08083 DSC08085

6 kommentarer:

  1. Jättesöta! och de låter underbart smarriga med! :)

    SvaraRadera
  2. läste precis om denna produkt, men jag förstår inte riktigt. Man bakar alltså inte dessa små cupcakes i formarna?

    Utan man trycker fast kakbotten, eller kaksmulor som formas till små mini muffins? Stämmer detta?

    De är ju så sweet, vill lyckats!

    SvaraRadera