sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 15 oktober 2014

Matbloggsträff


matbloggstraffen-2014-header

Om ca tre veckor är det äntligen dags för matmässan Mitt kök i Stockholm, något jag verkligen ser fram emot! Utöver en härlig mässa fylld med mat & inspiration, prisutdelning av Matbloggspriset med alla sina kategorier så planeras det även en årlig matbloggsträff!


10699122_10152706857635734_1374097884_n

Bild fotograferad av Satu Knape
http://www.fotografsatu.se/
 

MBT – matbloggsträffen ger dig chansen att träffa andra underbara mat- & bakbloggare att knyta kontakter med. Vi är många som endast har kontakt via sociala medier och aldrig har träffats på riktigt. Här ovan ser ni en bild på mig och Lisa (Sockerrus). Vi har länge haft kontakt via facebook, ända sedan 2010 och först nu i år så fick vi chansen att träffas på riktigt. Att det skulle ta hela 4 år innan vi sågs är helt otroligt, men bättre sent än aldrig!

Ta chansen du med att lära känna en gammal bekant eller varför inte en ny, lika mat- & baktokig vän som du själv, samtidigt som du fördjupar dig inom mat- & bakkunskapernas härliga värld.

På schemat står bland annat olika föredrag med Magnus Reuterdahl, Ilva Beretta och Matkanaler på Youtube, en närmare presentation kommer inom kort.

Matbloggsträffen kommer i år vara både i Göteborg (1 november) och Stockholm (7 november), så nu har möjligheten att gå blivit större! Viktigt är dock att anmäla sig och detta gör du snabbt och enkelt på Matbloggsprisets hemsida.

In och anmäl dig nu så kanske vi ses!

Kram KarinInga kommentarer:

Skicka en kommentar