Mini-moröttermed smak av blodapelsin
![IMG_5537 IMG_5537](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXfb3jHBvuLQzBKoH0bYKTc8ljcIftWR_FW13pMwMQh7wGdZsjeHdxaUlkbX7xTfC7q6mVTYm1hu3XMeAuQrdGmUbQXLOt-Wg6Vaufm4RuQmyMQdGTt3-EhGZYkq4vwq5ePHWOg9Kwf_eV/?imgmax=800)
ca 200 g sockerkaka eller tårtbotten
1 – 2 msk Boris Jelzin Blodapelsin
Alkoholfritt alternativ – pressa i saft från blodapelsin eller vanlig apelsin.
Blanda allt till en knådbar deg och rulla små koner/morötter. Låt stå i kylen nån timme.
Smält orange candy malts (färgad choklad) + ev lite kokosfett för att göra chokladen tunnare.
Doppa morötterna i chokladen och låt torka lite, skåra ränder med en kniv och sätt dit lite grön marsipan som blast.
NJUT!
![IMG_5519 IMG_5519](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQqf9_CcS-OAVjoBxgoUnepUVi_FXiII9r1BSC3Y4zgL_B2_HgxsKafs0Y70iEuZ9HsyUm8XYq5T1ZS6D7JCccGe-DVFczZ94oeebpSFK_QqvDXnFTxHEkIowE4LactK-t2HwLQggp8Iix/?imgmax=800)
![IMG_5525 IMG_5525](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRgaMDZdmJyUd-STI1WEFuigKLFD48TeWSij-idsdwWgnGrHGXpL89OcoK7tOlkiG2mUmLHEGVLlX5EwBBProyjnvcVfxu6_dXHdKtmjZB32dwiPs72sPcJSZ0XmtJOz8QebBNYiJunoCx/?imgmax=800)
Lammsvansarmed smak av kokos
ca 200 g sockerkaka eller tårtbotten
1 – 2 msk Malibu carribean rum
Alkoholfritt alternativ - några droppar kokosessense + några msk Philadelphia ost / creme cheese
Blanda allt till en knådbar deg och rulla små bollar. Låt stå i kylen nån timme.
Smält vit choklad + ev lite kokosfett för att göra chokladen tunnare.
Doppa bollarna i chokladen och rulla sedan i kokosflingor.
NJUT!
ca 200 g sockerkaka eller tårtbotten
1 – 2 msk Boris Jelzin Blodapelsin
Alkoholfritt alternativ – pressa i saft från blodapelsin eller vanlig apelsin.
Blanda allt till en knådbar deg och rulla små koner/morötter. Låt stå i kylen nån timme.
Smält orange candy malts (färgad choklad) + ev lite kokosfett för att göra chokladen tunnare.
Doppa morötterna i chokladen och låt torka lite, skåra ränder med en kniv och sätt dit lite grön marsipan som blast.
NJUT!
Lammsvansarmed smak av kokos
ca 200 g sockerkaka eller tårtbotten
1 – 2 msk Malibu carribean rum
Alkoholfritt alternativ - några droppar kokosessense + några msk Philadelphia ost / creme cheese
Blanda allt till en knådbar deg och rulla små bollar. Låt stå i kylen nån timme.
Smält vit choklad + ev lite kokosfett för att göra chokladen tunnare.
Doppa bollarna i chokladen och rulla sedan i kokosflingor.
NJUT!
Ser gott ut :)
SvaraRaderaTack för gott recept
GLAD PÅSK! Ha en skön ledighet!