sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 22 januari 2012

Ofrivillig paus.

Efter några långa och tekniskt komplicerade samtal med Telia så ska dom äntligen skicka ut en tekniker till slut. Jag har verkligen prövat allt, startat om både dator och router, lånat en kompis modem och ändå haft samma fel. Så om 7 arbetsdagar så kommer det hem en tekniker för att ordna upp vår bredbandsuppkoppling, så ca 2 veckor utan Internet. Inte roligt!

Jag kan säga att vi vänder upp o ner på vårt hus i jakt på vårt mobila bredband som ungarna haft bort! *morr* Sist vi hade den var ca 3 månader sen då jag låg på BB så den kan vara precis var som helst tyvärr, men skam den som ger sig. I värsta fall så får jag försöka blogga från ålderdomshemmet eller bibblan, för två veckor utan något blogginlägg funkar ju inte! *ler*

På återseende, många kramar KarinShare/Bookmark

3 kommentarer:

  1. Här strular Internet också då och då men jag vet inte om det är fel på routern, kabeln eller nätverkskortet. När det är helt omöjligt att koppla upp sig, använder jag min Nokia-mobil som modem via en USB-kabel från mobilen till datorn.

    SvaraRadera
  2. Har du kollat fickorna på väskan du hade när ni åkte in till bb, eller jackor? Känns konstigt att inte se något inlägg från bagerskan. Har ni tur kommer dem tidigare från telia.

    SvaraRadera