sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 2 september 2011

Stolt!

Häromdagen så damp tidningen med mina fina bilder ner i brevlådan, en för mig ganska okänd data-tidning. Men gissa vad glad jag blev när första uppslaget var en helsida på en av mina tårtor. Och på baksidan var den andra tårtan, tyvärr hade annonskillarna glömt den tredje bilden, men så kan det bli ibland. Riktigt nöjd med slutresultatet, det skulle bara stå att det var Bagerskan.se som gjort tårtorna… *ler*

Tidningen kommer jag spara inför framtida jobb-ansökningar som tårtbagerska, drömmen är ju att jobba med liknande saker som detta!

Kram Karin

DSC07875 DSC07877 DSC07878

7 kommentarer:

 1. Nej men åh! Vad roligt! De är verkligen jättefina, som klippt och skuret för den tidningen ;) Skrev de inte att det var du som bakade dem?? Det håller jag med om att det skulle vara med också, så folk vet vem de ska fråga när de vill ha likadana =D

  SvaraRadera
 2. Jag är och förblir en stolt kompis! Fy fasiken vad du är bra! Heja dig!

  SvaraRadera
 3. Var gärna med och tävla om en Decomax, en super hjälpreda då du skall dekorera och spritsa dina bakverk:

  http://maddesmumms.blogg.se/2011/september/vinn-en-decomax-dekorationssprits.html

  SvaraRadera
 4. Hej

  Vad kul! Du är så bra och duktig karin!!

  /Erika

  SvaraRadera