sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 25 september 2011

Sneakpeak på Veckans utmaning!

Under kvällen har jag och dotter pysslat framför Bolibompas alla härliga program på svt.se/barn som sonen älskar. Jag har gjort klart tre söta små katter som ska dekorera de cupcakes jag bakat tidigare idag – gjorda på A-fil smaksatt med hallon.

Dessvärre är jag inte riktigt lika pigg som jag brukar, med en mage av storleken större och foglossning som gör att man går som tant Agda så drar veckans utmaning ut lite längre på tiden än beräknat. Men imorgon ska jag göra klart dem och självklart lägga upp dom på bloggen, ni får bara ha lite mer tålamod!

Idag är det exakt 23 dagar kvar tills vår älskade och efterlängtade bebis kommer, som grädde på moset så kommer bebisen födas på vår 8:e bröllopsdag – den 18 oktober, mycket bättre present kan man inte få!

Vi hörs snart igen, kram Karin

DSC07959 DSC07960 DSC07961 DSC07964

4 kommentarer:

  1. Jättesöta katter!
    Och herregud, är det redan dags - jag minns det som igår när du berättade här på bloggen att ni skulle ha en bebis till. Håller alla tummar att du får må bra sista tiden!

    SvaraRadera
  2. Jättesöta!!! De har du gjort jättebra :D! Kram :)

    SvaraRadera
  3. Haha, aaw, vad söta! Älskar den svarta på näst sista bilden, som slickar sig om munnen <3 Och svansarna på alla =D

    Hoppas du mår bättre nu <3

    SvaraRadera
  4. Som jag alltid säger - vad dukitg du är Karin!
    Tänk att du snart ska bli tre-barns mor. Häftigt!
    Vet ni vad det blir? Kanske ngt du berättat om tidigare, isf har jag missat det. Eller så vill du kanske hålla det hemligt :).

    Ha en fortsatt bra dag!

    KRAM

    SvaraRadera