sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 18 oktober 2009

Beskrivning: Mors dags - tårta a´la tatueringNär jag gjorde tatueringen började jag med den största bakgrunden; hjärtat. Jag tryckte ut det med en enkel pepparkaksform och färgade kanterna ojämt svarta med ätbar tuschpenna. För att få lite mer djup i bilden så skuggade jag varje del genom att dra små streck med tusch och sen smuscha ut det med en våt tops.


Texten på banderollen är handskriven. Jag skar först ut banderollen och började sen skriva det andra M:et för att få ordet så centralt som möjligt. Banderollens kanter har jag målat svarta och ritat dit små streck som om den vore gammal och sliten. Ändárna på banderollerna är lösa och med skugga ser det ut som om allt sitter ihop.Rosorna är helt handgjorda. Jag skar ut en blomliknande form och drog med en liten kniv där de svarta linjerna är nu, vilka jag sen fyllde i och skuggade med svart ätbar tusch. Med hjälp av skugga ser rosorna nästan tredimensionella ut!


5 kommentarer:

 1. men så fin!!! du är så himla duktig!

  SvaraRadera
 2. Gud så häfftig... DUKTIG du e. En riktig konstnär. Själv skulle jag nog aldrig ha de tålamod som krävs.

  Ha en fin helg //tess

  SvaraRadera
 3. Bra arbetsbeskrivning! Vad duktig du är!

  SvaraRadera
 4. Ja, sannsynligvis sa det er

  SvaraRadera