sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 30 oktober 2009

Halloween - inspiration

Då vår dotter var sjuk den dagen vi skulle haft hennes kalas och vi ännu inte firat henne så ligger det två djupfrysta, fyllda tårtor i frysen och bara väntar på att bli dekorerade och uppätna. Med Allhelgona/Halloween på intåg funderar jag därför på om jag skulle ta upp en av tårtorna och dekorera den fint/häftigt/roligt/vackert och sen äta upp den på söndag. Dock så sinar min inspiration pga av en envis förkylning (som nu är inne på sin andra vecka) så nu googlar jag för fullt!


Enkel och vacker, och ganska lätt att göra
Lånad från countryliving.com
Kan bli riktigt snyggt i SP eller MMF
Lånad från cakecentral.com


Lite läskig men snygg!
Lånad från countryliving.com ...fast täckt i vit SP/MMF
Lånad från allyou.com

Kramar från en snuvig Karin

2 kommentarer:

 1. WOW vilka tårtor. Tänk om man var så duktig. Jag älskar att baka, men just tårtor är inte min grej att göra. Det bli de vanliga fruktårtorna =)

  Men annars bakar jag ofta och mycket. Jag följer din blogg så jag inte missar något smarrigt =)

  //Pinuppa

  (hittade hit via fixadinblogspot forumet)

  SvaraRadera
 2. Antigen den första med katten, eller den vita med spindeln. De skulle jag inte ha ngt emot att ta en bit av. ;-)

  SvaraRadera