sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 24 februari 2015

May the force be with you


IMG_4942 


Hittade en tårta i arkivet som jag inte hunnit med att visa för er än. En kompis till maken önskade sig en Star wars tårta och genast kom jag att tänka på lilla söta Yoda – denna härliga lilla filur. Han var inte den enklaste att modellera men skam den som ger sig och jag måste erkänna att jag faktiskt är löjligt nöjd över resultatet.
Utöver Yoda så gjorde jag även ett grönt lasersvärd och några glittriga stjärnor. Det klassiska citatet “feel the force” var ju så klart även med på tårtan.

Exakt vad tårtan innehöll kommer jag inte riktigt ihåg då det är nästan exakt ett år sedan jag gjorde den. Minnet sviker mig allt för ofta tyvärr, men jag gissar att det var något gott!

Här kommer nu en hel drös av bilder på vår lilla gröna hjälte, titta och njut.
Berätta gärna vad ni tycker!

Kram Karin 

IMG_4921IMG_4924IMG_4933IMG_4934IMG_4920IMG_4926

2 kommentarer: