sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 28 maj 2014

De tre lyckliga vinnarna

 

“Den första chipspåsen skulle jag skulle äta chipsen med glädje, helt naturella för att riktigt känna smaken, ett chips efter ett annat.
Den andra chipspåsen skulle jag äta i en tävling på midsommar där alla med munnarna fulla med chips så gott det går ska försöka sjunga Små Grodorna.
Den tredje och fjärde chipspåsen skulle jag äta tillsammans med en god chilikryddad dipp och en kall öl eller cider på midsommarkvällen samtidigt som jag njuter av både chips och glada vänners sällskap.
Den femte chipspåsen skulle jag hälla upp i en skål och trycka i mig hämningslöst för att bota en lättare bakfylla dagen efter midsommar. Orkar jag smälter jag ost och avnjuter till dem.
Den sjätte och sista chipspåsen skulle jag spara till en regnig sommarkväll och äta själv med andakt framför en mysig film samtidigt som jag njuter av varenda tugga och känner hur de krispiga chipsen långsamt krossas i min mun ända till allra sista chipset.”

/ Elin Maria


”Jag skulle lägga upp alla chipsen efter varandra och göra något mönster, därefter skulle jag lägga mig på golvet och äta dem en efter en.”

/ Sandra


”Skulle lägga ut chipsen på ett fat, klicka över lite uppvispad crème fraiche på varje chips och toppa med löjrom samt finhackad rödlök. Något drag med pepparkvarnen över också. Gott att njuta av till fördrinken en sommarkväll.”

/ Maria R

Stort grattis till er alla tre!
Maila mig er hemadress till
karin@bagerskan.se
så kommer chipsen inom kort med posten.

Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar