sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 1 september 2013

Underbart & vackert!


miss_etoile_logo_2
Fullskärmsinfångning 2013-09-01 154629.bmp

För några månader sen surfade jag in på Miss Etoiles hemsida och förälskade mig verkligen i ALLT underbart dom hade. Allt från vackert porslin, söta utstickare, massor med strössel och mycket annat fint! Jag chansade och skrev ett mail till dom, trodde aldrig dom skulle svara men gissa vad glad jag blev när jag fick ett paket fyllt med guld i mina ögon!

Än så länge har jag bara hunnit använda några av de söta cupcakes-formarna men hoppas inom kort kunna baka något både gott och vackert, vilket inte borde vara något större problem med Miss Etolies produkter… *ler*

IMG_2729 IMG_3330

Mer bilder & recept på dessa godsaker kommer inom kort upp på bloggen. Under tiden tycker jag du ska ta en titt i Miss Etoiles katalog och drömma dig bort. Jag lovar att du kommer bli förälskad…! <3

Här är några affärer du kan finna Miss Etoiles produkter:

Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar