sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 16 september 2013

Färgglatt & somrigt

 

IMG_3359 I början av augusti fyllde vår kära granne år… Eller, egentligen inte. Hennes födelsedag är i december men vem vill ha ett mysigt grillparty utomhus mitt i vintern? Nej, så därför valde hon och maken att ha födelsedagskalas och släktträff i ett. Ett smart val!
Jag fick det hedersamma uppdraget att baka tårta till kalaset, enda riktlinjen var sommarblommor utöver det fick jag fria händer.

För en gång skull så tänkte jag göra blommorna i god tid. Jag gjorde prästkragar, maskrosor och andra fantasifulla blommor och la uppe på en hylla i köket. När det väl var dags att dekorera tårtorna så upptäcker jag att någon liten tjuv här i huset har ätit upp alla mina fina blommor… Så det var bara att sätta igång med att göra nya blommor. Suck. Jag har lärt mig min läxa och numera är jag noga med var jag lägger mina dekoreringar. Långt ifrån min lilla dotters klåfingriga små armar… ;-)

IMG_3362

Idag känns det som en riktig höstdag och då passar ju denna härligt färgglada tårta perfekt!
Önskar er alla en härlig start på denna vecka!


Kram Karin

 
IMG_3353 IMG_3361IMG_3363IMG_3365IMG_3364

4 kommentarer:

 1. gud så fina :) är du intresserad av motivation till din träning? kolla gärna in en sväng på min blogg och se om det är nått för dig :)

  SvaraRadera
 2. Skön blogg du har :) jag följer nu på bloglovin och hoppas du följer tillbaka.

  Kolla in min blogg idag...en ursöt barnbutik jag hittat:)

  Ha en härlig dag

  LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

  SvaraRadera