sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 16 juni 2013

Sakta men säkert…

 
Ute gassar solen för fullt medan jag själv sitter här snällt framför datorn och försöker få till ett nytt blogginlägg. Det var pinsamt länge sen sist så det är verkligen på tiden. Men att min bloggdators, den med alla fina bilder, nätverkskort kraschat gör inte saken direkt lättare. Men nu har jag flyttat över de viktigaste bilderna till en annan dator, installerat bildprogram, bloggprogram och ytterligare ett program för att kunna installera de två andra programmen, suck…! Att den dessutom tappar kontakt med vår router gör inte saken lättare.

Jag har dock äntligen gått igenom de bilder jag ska använda och denna långsamma dator tog sin lilla tid att spara den nya redigeringen, men skam den som ger sig. Nu kan jag iallafall fokusera på det tänkta inlägget, undertiden, som kompensation visar jag här lite bilder på den senaste tårtan jag gjorde till mina barns kusin Evelina som tog studenten i onsdag…

Bagerskan 265Bagerskan 266
Bagerskan 267

2 kommentarer:

  1. Vad vacker den blev med färgerna och blommerna! // UllanBullan testar i köket

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga somriga färger! Ser väldigt god och fin ut.

    SvaraRadera