sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 19 maj 2013

Och vinnarna är…

 

store_logo

Missa inte I Design life på Facebook!

Jag skulle börja med att skriva in receptet på munkar, munkar som min mamma alltid gjorde med mig under min uppväxt - fantastiskt goda och när jag som vuxen sprang över receptet igen så blev jag överlycklig, nostalgi på hög nivå! Jag skulle skriva ner det för att spara det åt mig själv och mina barn, så att de aldrig tappar bort det på samma vis som jag gjorde.”

Carolina Åhsberg


logo
Missa inte Lyckas med mat
Facebook
Twitter

Sugarpaste är smidig, går att använda även till figurer istället för marsipan. Det doftar så gott om sugarpaste när man arbetar med och dessutom så gillar jag faktumet att den är helt glutenfri och nötfri och säkerligen laktosfri! Vänlig mot många allergiker.

Lina Makhoul

Fullskärmsinfångning 2013-05-10 184750.bmp
Missa inte Klara Form
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter
eller deras blogg!

”Bal på slottet men köket står i brann,
Receptet höll ej måttet ring BAGERSKAN!
Hon ger dig kakor, tårtor och inspiration
Bagerskans hjälp tar dig till en annan dimension.
Men med köket fullt med sot och smuts,
behövs något som kan fixa det på studs.
KLARAFORM är BAGERSKANS vän,
Hon kan få ditt kök att stråla igen.
Ballonger, sugrör, burkar och en servett,
Gör hon din fest och slott inne och hett.”

Madelen

 

 

lashelf

Missa inte La ShelfFacebook


De bästa med att baka är att man kliver in i en värld fylld med smaker, färger, dofter man glömmer av verkligheten för en stund, man kopplar av å får energi på nytt.
>

Camilla

 

logga
Missa inte Ninas mat
Facebook
Instagram
Twitter

Cakepops-form
Om jag fick chansen att baka med vem som helst, så skulle det bli Jan Hedh! Jag är ett stort fan och har flera böcker som han har skrivit. Speciellt chokladböckerna då jag älskar choklad. Jan Hedh är en otroligt bra konditor och bagare, så det hade varit en stor ära att få baka med honom!

Michelle Erikzén

Lakritspulver
Om jag fick baka till vem som helst så skulle det vara till dig i så fall för att det skulle vara en stor ära i så fall.

Anette Törnström.

Chokladkola
Det finns många jag skulle vilja baka till, både farmor och mormor som gått bort sedan många år skulle jag vilja baka med, mest för att få tips och deras gamla recept.

Men just nu är det nog mest min mamma jag skulle vilja baka till, hon ligger på sjukhus med en hjärntumör sedan en månad tillbaka och börjar precis vakna upp igen. Jag hoppas att hon blir så pigg igen så att jag har möjlighet att baka något gott till henne och visa henne hur mycket hon betyder för oss.

Peter Edlund

Lakritssirap
De jag skulle vilja baka till är Johan Sörberg och Birgitta Rasmusson för att se vad de tycker om mitt bakverk. Samt att jag imponerades över deras kunskap när Hela Sverige bakar visades på tv.

 Carolina

 

Ett STORT grattis till alla vinnarna!
Och ett STORT tack till alla underbara sponsorer som gjort dessa tävlingar möjliga!

Har du vunnit?
Maila mig din adress så kommer vinsten med posten inom kort!


Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar