sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 13 augusti 2009

Brysselkex, vad gick fel?

Den 22 augusti ska vi döpa vår son Sebastian och jag har idag bakat för att förbereda lite, vill inte göra allt i sista minuten. En tårtbotten ligger just nu i frysen inför dopdagen och jag har precis gjort en plåt otroligt misslyckade brysselkex. Vet inte riktigt vad som gick fel, troligen var det det glutenfria mjölet som är boven. Det vanliga tog slut... *suck*

Kakorna ska rullar i färgat socker i färgerna grönt, blått och turkos.
Vanligt socker färgat med pastafärg och lite sprit.En kakrulle färdiginrullad i socker redo att delas till småkakor


Det såg ju så bra ut......men blev så fel!Jag får ta nya tag imorgon då maken förhoppningsvis köper vanligt mjöl och smör. Nej, det SKA bjudas på brysselkex om jag så ska baka varje dag! Har ni några bra tips är det bara att säga till. Jag behöver tydligt all hjälp jag kan få!

Frågan är vad jag ska göra med den andra plåten obakade kakor? Slänga? Baka? Låta ungarna äta upp dom?

Kram Karin

3 kommentarer:

 1. Baka dem och ät upp själva, de är säkert jättegoda även om de inte är tilltalande för ögat. ;-)
  Recept på brysselkex hade inte varit helt fel. ;-)

  SvaraRadera
 2. kakorna är säkert jättegoda ändå!! och jag är en såndär som även gärna äter kakdeg som den är, mums! eller sätter den i glass, dubbelmums!

  SvaraRadera
 3. Just så såg mina också ut... Allt går inte översätta till glutenfri variant! Jag har en teori att det är sockret som är boven i dramat o inte själva mjölet...

  SvaraRadera