sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 20 juli 2009

Inför kommande födelsedag och dop

Surfar för fullt på alla möjliga olika tårt-sajter jag kan tänka mig för att finna inspiration till min sons dop den 22 augusti, men ännu inget som träffat rätt, tyvärr... Visserligen har jag ganska lång tid på mig men det skulle vara skönt att veta hur den ska se ut nu så jag kan förbereda mig. Så länge får jag fundera på vilken fyllning jag ska ha, svarta vinbär är min senaste idé. Vi har ju flera buskar fulla med bär!

Min födelsedagstårta är ju sedan tidigare bestämd hur den ska se ut men innehållet kvarstår, tror dock det blir en chokladbotten med nån smaskig fyllning... *hmm*

Jag ska inom kort börja baka bottnar inför kalasen så jag slipper baka in i det sista. Bättre att baka och sen frysa in nu! Jag ska även ta och köpa några kilo SP att ha här hemma nu när barnbidraget äntligen har kommit!

Nej, dags att surfa vidare!

Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar