torsdag 14 oktober 2010

Bagerskans lilla bakskola!

Hejsan vänner!

På resan ner till skolan kom jag på idén om att skriva en liten bakskola (Bagerskans lilla bakskola) om olika grundläggande saker som kan vara bra att veta när man ska baka. Allt från olika mjölsorter, socker till choklad, kanel och vanilj! Det finns en hel del att lära sig!
Idag har jag och min klasskamrat Anna pratat igenom våra önskemål och tankar om utbildningen och kommer imorgon se om vår fröken har tid att prata med oss en stund. Vi kommer vara försiktiga och noga med att inte påpeka på att det är henne det är fel på utan mer trycka på att så här skulle vi vilja ha det... Det känns lite nervöst men jag hoppas att det kommer går bra. Vi vill ju att det ska bli bra för alla parter!

Det blir ett kort inlägg ikväll, imorgon blir det förhoppningsvis många roliga bakverk att fotografera i skolan och några smaskiga recept att skriva om. Ha tålamod vänner! *ler* Nej, nu ska jag fortsätta med min bakskola, första lektionen blir om Mjöl.

Kram Karin

PS. Jag blir jätteglad om du väljer att rösta på just mig och min blogg!
Må bästa blogg vinna! Här röstar ni!

Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Tycker ABSOLUT att du ska öppna en sån skola. Kul grej ju.

    Jag har nu varit inne och röstat på dig, hoppas du vinner.

    KRAM
    Carina

    SvaraRadera