tag:blogger.com,1999:blog-2288439893461280086.post3979860862124640022..comments2023-09-08T16:06:25.291+02:00Comments on Bagerskan: Recept: Tårtbotten - tre delarbagerskanhttp://www.blogger.com/profile/03680988962799758088noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2288439893461280086.post-16359587909942003772011-05-05T21:25:07.261+02:002011-05-05T21:25:07.261+02:00Hej!
Jag vet ej vad jag lyckas gör för fel när jag...Hej!<br />Jag vet ej vad jag lyckas gör för fel när jag gör enligt detta reccept...<br />Jag har alltid varit tvungen att ta ut den i förtid. kanske efter 25 minuter och den sjunker automatiskt i ugnen. <br />Jag har alltså inte öppnat utan den reser sig, sedan börjar den bli brun och sjunker...<br />Måste ta ut den annars bräns den. Jag vet att vår ugn r varmare än normalt så ist för 175 tar jag nästan 150! Fungerar fortfarande inte.... <br />Vill också få den så gyllengul/brun och fluffig...Anna Fahlgrenhttps://www.blogger.com/profile/07940669449491963166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2288439893461280086.post-68754372678901724672011-01-06T10:01:16.675+01:002011-01-06T10:01:16.675+01:00Alla dina beräkningar är jätte intresanta. Med din...Alla dina beräkningar är jätte intresanta. Med din stora erfarenhet och din utbildning måste du vara en expert på hur man beräknar storlek på tårtan jämfört med antal bitar. Tror att det är en evighets intresant tema och att du är jätte bra på den. Jag tror själv att det är ganska lätt att beräkna kvadratiska eller rektangel tårtor. Men runda tårtor? Dem är komplicerade speciellt när man tänker på uluka höjden. Kom igen Karin ge oss en bra inlägg om det för att du är bäst!<br />På grund av mina socker modellerade figurer... saning är att jag sitter och pislar med dem upp till två timmar. För vissa av mina figurer har jag silikon model för ansikte. Men man måste ändå göra mycket per hand. Ibland skapar jag figurer av färgad socker pasta ibland mållar jag i efterhand.MM Cake Designhttp://marimilocakedesign.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2288439893461280086.post-71915797110095985642010-05-17T11:52:29.368+02:002010-05-17T11:52:29.368+02:00Jag använder också ett liknande recept med "t...Jag använder också ett liknande recept med "tre lika delar" - o den är verkligen toppen!! Har aldrig misslyckats och den blir alltid lika hög och fin! Jag har testat många olika men den här är och förblir ändå min favorit!:-)Sarahttp://hrligt.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2288439893461280086.post-61805472740704739962009-12-16T12:57:03.146+01:002009-12-16T12:57:03.146+01:00Åh, jag tycker det är så svårt att hitta ett bra r...Åh, jag tycker det är så svårt att hitta ett bra recept! Har experimenterat med bara vete, vete+potatis, med och utan vatten osv. Min favvo är nog ändå att baka på både vetemjöl, potatismjöl och hett vatten. De utan vatten blir fluffigare men är svårare att lyckas med utan att de sjunker ihop tycker jag...Anna Wolfhttps://www.blogger.com/profile/15440597325805897257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2288439893461280086.post-19636622330329348592009-12-11T23:40:39.605+01:002009-12-11T23:40:39.605+01:00Jag har alltid smör och mjölk när jag gör sockerka...Jag har alltid smör och mjölk när jag gör sockerkaka.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13084933602465081391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2288439893461280086.post-33783900028439361162009-12-11T19:58:05.319+01:002009-12-11T19:58:05.319+01:00Favoriten har få ingredienser: 4 ägg, 1 1/3 dl soc...Favoriten har få ingredienser: 4 ägg, 1 1/3 dl socker, 2 1/3 dl siktat mjöl + 1 tsk bakpulver.<br /><br />Formen sätts in i kall ugn längst ner. Ugnsvärmen sätts på och får gå upp till 190º. Sänks sedan gradvis till 150º och 100º. Gräddningstid ca 30-35 minuter.<br /><br />På måndag publicerar jag en smaskig födelsedagstårta på bloggen där jag använder just denna tårtbotten.Karinhttp://favoritrecept.blogspot.com/2009/12/jul-nyar-utan-e-nummer.htmlnoreply@blogger.com