Finns det något mer svenskt är än hallon och blåbär?
Blå himmel, grönskande gräs och strålande solsken?
Tror inte det.
Därför ville jag göra en riktig svensk tårta, både i utseende och smak.
Vilket bättre sätt att fira Sveriges Nationaldag?
Jag smaksatte bottnarna med citron och blåbär, fyllde med smörkräm, täckte den med blåbärs-smörkräm
och dekorerade med marsipan, hallon och blåbär
Inuti tårtan väntar en tvist utöver det vanliga…
Är det Sveriges “födelsedag” så är det och vilket bättre sätt att fira än med den svenska flaggan?
Beskrivning och recept kommer i ett senare inlägg.
Jag hoppas ni haft en underbart skön nationaldag och att helgen fortsätter lika bra!
Många kramar Karin
Ser mycket läcker ut!
SvaraRaderaFantastiskt arbete! //Annika
Fin tårta! Ser jättegod ut :)
SvaraRadera