Mini-moröttermed smak av blodapelsin
ca 200 g sockerkaka eller tårtbotten
1 – 2 msk Boris Jelzin Blodapelsin
Alkoholfritt alternativ – pressa i saft från blodapelsin eller vanlig apelsin.
Blanda allt till en knådbar deg och rulla små koner/morötter. Låt stå i kylen nån timme.
Smält orange candy malts (färgad choklad) + ev lite kokosfett för att göra chokladen tunnare.
Doppa morötterna i chokladen och låt torka lite, skåra ränder med en kniv och sätt dit lite grön marsipan som blast.
NJUT!
Lammsvansarmed smak av kokos
ca 200 g sockerkaka eller tårtbotten
1 – 2 msk Malibu carribean rum
Alkoholfritt alternativ - några droppar kokosessense + några msk Philadelphia ost / creme cheese
Blanda allt till en knådbar deg och rulla små bollar. Låt stå i kylen nån timme.
Smält vit choklad + ev lite kokosfett för att göra chokladen tunnare.
Doppa bollarna i chokladen och rulla sedan i kokosflingor.
NJUT!
ca 200 g sockerkaka eller tårtbotten
1 – 2 msk Boris Jelzin Blodapelsin
Alkoholfritt alternativ – pressa i saft från blodapelsin eller vanlig apelsin.
Blanda allt till en knådbar deg och rulla små koner/morötter. Låt stå i kylen nån timme.
Smält orange candy malts (färgad choklad) + ev lite kokosfett för att göra chokladen tunnare.
Doppa morötterna i chokladen och låt torka lite, skåra ränder med en kniv och sätt dit lite grön marsipan som blast.
NJUT!
Lammsvansarmed smak av kokos
ca 200 g sockerkaka eller tårtbotten
1 – 2 msk Malibu carribean rum
Alkoholfritt alternativ - några droppar kokosessense + några msk Philadelphia ost / creme cheese
Blanda allt till en knådbar deg och rulla små bollar. Låt stå i kylen nån timme.
Smält vit choklad + ev lite kokosfett för att göra chokladen tunnare.
Doppa bollarna i chokladen och rulla sedan i kokosflingor.
NJUT!
Ser gott ut :)
SvaraRaderaTack för gott recept
GLAD PÅSK! Ha en skön ledighet!