(function (tos) { window.setInterval(function () { tos = (function (t) { return t[0] == 50 ? (parseInt(t[1]) + 1) + ‘:00' : (t[1] || ‘0') + ‘:’ + (parseInt(t[0]) + 10); })(tos.split(‘:’).reverse()); window.pageTracker ? pageTracker._trackEvent(‘Time’, ‘Log’, tos) : _gaq.push([‘_trackEvent’, ‘Time’, ‘Log’, tos]); }, 10000); })(‘00');

onsdag 11 januari 2012

Inspiration till Alla hjärtans dag-bakkursen!

Om några veckor så har jag årets första bakkurs med Alla hjärtans dag som tema. Jag har inte riktigt bestämt mig än vad vi ska baka men här nere ser ni lite inspiration som jag funnit på internet. Det skulle vara kul att kunna baka allt ihop men tyvärr hinner vi inte med det utan jag måste bestämma mig för 2 bakverk, kanske ett tredje beroende på hur snabba vi är.

Har ni andra förslag så är dessa varmt välkomna!

Kram Karin

Ps. Här kan ni läsa mer om mina kurser!


col coll colll

3 kommentarer:

 1. Vilka fina bakverk! Mycket inspiration! :) Det där med röda whoopies som man format till hjärtan är smart, det borde man ju testa.

  Man kan ju också laga hjärtmaränger som man färgar rosa och kanske hackar ner lite polkagrisar. Gjorde det i dag och blev riktigt gott! Blev lite sega och fick en härlig mintsmak!

  SvaraRadera
 2. Tack för baktipsen, kanske blir något liknande bakverk som man får göra nästa månad :P

  SvaraRadera
 3. Fin inspiration. Fick lite idéer till vad jag ska baka framöver.
  Ha en fin bakvecka.
  //Emma

  SvaraRadera