(function (tos) { window.setInterval(function () { tos = (function (t) { return t[0] == 50 ? (parseInt(t[1]) + 1) + ‘:00' : (t[1] || ‘0') + ‘:’ + (parseInt(t[0]) + 10); })(tos.split(‘:’).reverse()); window.pageTracker ? pageTracker._trackEvent(‘Time’, ‘Log’, tos) : _gaq.push([‘_trackEvent’, ‘Time’, ‘Log’, tos]); }, 10000); })(‘00');

onsdag 14 december 2011

Bakkurs: Godsaker inför jul, nr 2

I söndags var det dags för årets sista bak-kurs, även denna gick i julens tecken med fönsterkakor, julgrans-cakepops och goda tryfflar. Det var ett härligt gäng kvinnor som egentligen skulle varit fem men en avstod pga sjukdom. Det visade sig att hela gänget känt varandra sedan de fick barn för 20+ år sen, imponerad över att de bibehållit kontakten utan facebook och allt. *ler* Med på kursen var även min kontaktperson på Studieförbundet/vuxenskolan, Karina, fast som deltagare såklart. Ett härligt glatt gäng med andra ord!

Denna kurs hölls i Nybro, i Studieförbundet/vuxenskolan´s egna lokaler, vilket var trevligt, dock ett stort minus för deras minst sagt minimala ugn som inte var större än en micro. En minst sagt stor utmaning av baka kakor i, men vi fixade det ändå!

Här nedan ser ni blandade bilder från vår trevliga dag…!

PICT0004 PICT0008 PICT0006 PICT0007 PICT0005 PICT0009PICT0013 PICT0017 PICT0027 PICT0028 PICT0029

Jag har redan fått förfrågan på att hålla fler kurser nästa år och funderar för fullt på vad vi ska baka för gott. Kanske ska jag ha en Alla hjärtans dags-bakkurs? Och en med vår-tema? Eller vad tycker ni?

Nästa års kurser kommer att hålla till i Emmaboda, Nybro och Torsås, mer information kommer så fort allt är klart!

Kram Karin

3 kommentarer:

 1. Eftersom vi har så roligt på dina kurser kommer vi att hålla ögonen öppna för fler. Alla hjärtans dag lät ju kul. Kram

  SvaraRadera
 2. Åhh va trevlig ni verkar ha och vilka bakverk ni skapar! Mumma!
  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Vad det ser trevligt ut! :-)


  Jag lottar ut en tjusig högklackad tårtspade i min blogg om du vill vara med och tävla lite :-)

  SvaraRadera