var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-15318646-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

torsdagen den 22:e september 2011

Min inspiration!

Jag inspireras av mat & bak –tidningar, böcker och bloggar. Deras recept och inbjudande bilder får min fantasi att blomma. Min lust till att baka och experimentera växer och jag släpper med glädje loss i köket. Att inspireras för mig innebär för mig att skapa något nytt, att göra ett eget personligt ätbart konstverk. Jag härmar, lägger till och drar ifrån, vidareutvecklar och förenklar. Ibland blir det underbart gott och ibland mindre lyckat, men för mig gör detta inget då ett misslyckande är en inspiration i sig till att fortsätta testa och prova, om och om igen.
Idag skriver och fotograferar jag om allt jag bakar och skapar på min blogg – www.bagerskan.se Det är ett roligt sätt att visa upp mina bakverk och samtidigt ett härligt sätt att kommunicera med mina underbara läsare. En vacker dag hoppas jag själv kunna skriva egna bakböcker och tidningar, och därigenom inspirera andra till att våga baka loss i köket, det vore underbart!

Just nu har flygbolaget KLM Sweden en tävling på facebook där man ska bidra med en berättelse om vad som inspirerar just dig. KLM väljer sedan varje dag ut den berättelse som inspirerar dem mest och belönar den utifrån en pott på 250 000 kronor.

Ta chansen du med!

Kram Karin

1 kommentar:

  1. Hej Karin!

    Vad kul att du pratar om vår Inspiration tävling!
    Lycka till!

    Lionel /KLM Sverige

    SvaraRadera