söndag 28 februari 2010

Jag fick ett mail från Indien

Hi Karin,
 
I am writing this mail from India.I came across your site and I am very impressed with your birthday cakes.
I would like to deliver a birthday cake to my friend in Stockholm. Is it possible to order your cake online?
 
Thanks a lot!
Ash

Jag har svarat på hennes mail med en fråga om när tårtan ska levereras. Att jag bor 50 mil från huvudstaden ska ju inte vara något hinder, min familj bor ju där! *ler*

Fortsättning följer...!

Kram Karin


Share/Bookmark

lördag 27 februari 2010

Fredagsmys


Igår var jag och barnen ensamma hemma, maken jobbade. Vi lyxade då till det med glass och hemgjord chokladkolasås framför Lets Dance. Så mysigt!
Vet inte om jag kokade såsen för länge, men den blev stenhård och som seg kola på glassen, men riktigt god ändå! Jag valde att bara ha en msk kakao för att chokladen inte skulle ta överhand, nu kunde man bara ana chokladsmaken. Rekommenderas!!


Chokladkolasås

2 dl vispgrädde
1 msk kakao
1 dl socker
1 dl sirap

Blanda allt och låt småkoka i 10 - 15 minuter tills såsen tjocknat något. Räcker till 4 personer.

Jag serverade såsen till vaniljglass och små marsmallows.

Kram Karin


Share/Bookmark

torsdag 25 februari 2010

Experimentmuffins!

Suget på att baka satte in samtidigt som jag ville hitta på något med alla fina formar jag fått från Siluett, det fick bli morotsmuffins!



Morotsmuffins med smak av äpple o kanel

5 små morötter
1 rivet äpple
6 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk kanel
1/2 tsk salt
200 g rumstempererat smör
1 dl brun farin (hade ingen farin utan bytte ut det mot 1 dl socker + 1 dl Cane syrup)
2 dl strösocker
2 ägg
2 dl mjölk

Glasyr
150 g philadelphiaost
3 dl florsocker
1 tsk färskpressad citronjuice


Gör så här
- Sätt ugnen på 175 °C.
- Skala och riv morötterna o äpplen, ställ åt sidan.
- Blanda mjöl, bakpulver, kanel och salt i en stor skål.
- Rör smör och socker pösigt i en annan skål. Vispa i ägg och häll i mjölken.
- Rör försiktigt ner de torra ingredienserna i mjölkblandningen tills allt är ordentligt blandat.
Tillsätt de rivna morötterna och äpplet och rör om. Fördela smeten i formar till strax under kanten.
- Grädda i 25 –30 minuter.
- Blanda ost och florsocker med en gaffel tills krämen är mjuk och smidig. Häll i citronjuicen och rör om. Låt muffinsen svalna innan de garneras med glasyr.



Dom små fyrkantiga formarna gick mycket bra att baka i, dock blir det små brännmärken på dom, speciellt där man spillt smet. Så vill man att det ska vara fina o rena bör man torka av allt ev. spill!
Även silikonformen funkade bra att baka muffins i, dom blev bulliga och fina.

Jag dekorerade muffisen med små morötter av MMF, bild på det kommer senare...!

Kram Karin

Stort tack Siluett för alla fina formar!

Share/Bookmark

onsdag 24 februari 2010

Kladdkaka + marsmallows = kärlek

Kladdkaka med marsmallows
ugn ca 175 grader

100g smör
2 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
3/4 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
marsmallows

Smält smöret och låt det svalna. Blanda alla torra varor i en bunke. Häll i det smälta smöret och rör om till en jämn smet. Knäck i äggen och rör om.
Pensla o bröa en kakform (24cm) och lägg bakplåtspapper i botten. Häll i smeten. Tryck ner bitar av marsmallows i smeten.
Grädda i 15 - 20 min, den ska vara kladdig när du känner efter! Låt gärna stå svalt, ännu bättre över natten.





Nästa gång ska jag blanda ner marsmallowsen i smeten, blir nog ännu godare!

Kram Karin

Share/Bookmark

måndag 22 februari 2010

En kul idé!

Jag fick ett tips av min svägerska Anki om en amerikansk tårt-blogg där man dekorerat tårtan på ett lite annorlunda sätt, se nedan:

 

I korta drag har man skrivit texten baklänges på ett bakplåtspapper och sedan låtit det stå i frysen tills det blivit helt hårt. Efter det brer man över den andra tårtsmeten och gräddar sedan i ugnen, slutresultatet blir som ovan.

Vill du veta mer om hur man göra gå in på:

Måste säga att jag själv verkligen är sugen på att pröva...!

Kram Karin

Share/Bookmark

fredag 19 februari 2010

Renovering pågår...!


Som ni kanske märker så sker det lite förändringar på Bagerskan, dock är det inte klart så fort man önskar utan ibland tar det lite tid. Jag hoppas ni har överseende på att det ibland kan se lite rörigt ut som just nu med knapparna här ovan.

Jag jobbar på att inom kort få ordning och reda allt ihop, ha tålamod! *ler*

Kram Karin


Share/Bookmark

Intervju med två av mina idoler och inspiratörer

Lisa & Monika


Hej Karin och tack för ditt e-mail. (Förlåt att vi inte har svarat tidigare.) Det betyder så mycket för oss att våra böcker uppskattas och folk finner inspiration med dem.

Jag har varit inne och kikat på din hemsida/blogg - det ser jättefint ut och grattis till så många besökare.

Jag ska försöka svara dina frågor så gott det går!




Vad får ni dina idéer och din inspiration ifrån?
Mest från olika resor runtom i världen - men också mattidningar, kokböcker från andra länder t ex USA, Australien som vi gärna kombinerar med vår svenska matkultur.

Vem är er idol/förebild?
Donna Hay, Martha Stewart, bl a - de gör fantastisk snygga kokböcker med bra recept!

Vad har ni för utbildning? Någon skola/utbildning/kurs ni att rekommendera?
Varken jag eller Monica har någon professionell utbildning inom matlagning och bak! Utan det har varit vår största hobby!
Monica är utbildad formgivare, och formger alla våra böcker. Hon stylar även alla bilder.


Kan ni leva på detta eller har ni ytterligare jobb utöver detta?
Vi sålde vårt café The Cookbook Café för 2 år sedan, för att kunna arbeta med att skriva kokböcker men vi gör även tidningsuppdrag från olika tidningar. Nu är vi Dagens Industris matskribenter och har en egen sida i deras Weekend bilaga. Monica jobbar även som matstylist för olika reklamjobb, tidningar mm.

Hur ser en vanlig dag ut för er?
Väldig varierande! Fotografering av mat med förberedelse, styling. Eller sitter och skriver på recept, korrläser, diskuterar idéer för framtida bokprojekt, matreportage. Monica jobbar mycket med formgivning av böckerna; hon jobbar också med styling av mat för reklam, tidningar mm
Kan även vara administrativ jobb - skriva fakturor, betalningar räkningar mm

Var har ert stora intresse för mat och bakning kommit ifrån?
Från vår mor - det är hennes enda hobby! Intresset för sötsaker kom från amerikanska pappa! Han älskade sötsaker!


Och hur kommer det sig att ni jobbar med det ni gör?
Vårt stora intresse som vi insåg kunde även vara vårt yrke! Helt fantastisk roligt är det!


Vilket är ert bästa tips för mig och alla andra som funderar på att starta eget och vill lyckas lika bra som ni?

Tänka igenom idéen noggrant; försöka hitta din egen nitsh, något som gör dig annorlunda och intressant.
Men kom ihåg att det är mycket jobb och tidskrävande. Man måste verkligen brinna för det för att orka. Vi vågade aldrig räkna hur många timmar vi jobbade per vecka när vi hade caféet. Men det är verkligen värt det! Nu efter vi har sålt caféet och har byggt upp ett företag, skrivit framgångsrika böcker, så har vi nått en ny fas där vi kan verkligen jobba och fokusera på det vi vill göra nu.

Är det värt allt hårt jobb, all tid ifrån familj och vänner?
Ja, vännerna kunde komma till caféet o umgås med oss! Och för oss föll allting på plats med tiden. Det vara dags för oss att gå vidare och utveckla oss. Jag fick barn och kände att jag kunde inte jobba så mcyket med caféet. (Jag har nu 2 barn och det funkar bättre eftersom man har en annan flexibilitet med tiden.)


Skulle ni rekommendera någon att starta eget?
Absolut! Om man verkligen brinner för en idé! Man kan alltid testa! Funkar inte det så kan man alltid göra någonting annat!


Vad är nackdelen med ert jobb?
Med caféet var det att man var så fast - med öppettider, helger plus att det var väldig fysiskt krävande. Nu njuter vi i fulla drag med vårt jobb - nackdelar - svårt ibland att ha självdisciplin att sätta sig ner och jobba, skriva. Ibland kan det vara jättestressig med mycket jobb, deadlines mm och sen kan det vara jätte lugnt.

Vilket är ert favoritredskap/verktyg som ni inte kan vara utan i köket?
Våg, bra slickepott, bra elvisp, bra knivar!


Och till slut den sista frågan, vilken är er favorit-tårta/kaka/bakelse?
Det beror helt på tillfället! såå svårt att svara på !! :)

Hopppas det här hjälper!!! Sköt om dig och lycka till!!


Mvh, Lisa och Monica

Share/Bookmark

torsdag 18 februari 2010

Inspiration inför kommande tårta



Share/Bookmark

Beräkning av pris på MMF

100g marsmallows kostar ca 7 kr
100g florsocker kostar ca 3 kr

Beräkning på hur mycket som går åt kan du se här!


Färdig MMF

175g - 8 kr
350g - 15 kr
700g (räcker till en normalstor tårta + dekorationer) - 30 kr
1050g - 44 kr
1400g (räcker till två normalstora/en stor tårta + dekorationer) - 62 kr
1750g - 80 kr

Jämför man MMF med färdig SP som går att köpa via internet:
(Vit SP från Bakels, pris hos Kakburken.se)

250g - 18,5 kr
500g - 37 kr
750g - 55,5 kr
1000g - 74 kr

Plus frakt som ligger i genomsnitt på 79 kr per beställning
(Fraktkostnad hos Kakburken.se - 59kr )
(
Fraktkostnad hos Dekoreramera.se - 99kr)

1 kg SP kostar 74 kr + 79 kr = 153 kr
1 kg MMF kostar 44 kr

Man tjänar med andra ord helt klart på att göra egen MMF istället för att köpa färdig SP, även om det ibland kan vara smidigare och enklare.


Kram Karin


Share/Bookmark

onsdag 17 februari 2010

Jag fick en fråga...



Brödblomman sa...


Fantastiska tårtor! Vad använder för att färga marcipanen? Eller använder färdigköpt? Superfina hur som helst!!
Anki


Svar:

Stort tack för din och alla andras fina komplimanger, alltid kul att höra vad ni tycker om mina tårtor och bakverk!

Jag använder oftast hemmagjord MMF (MarsMallowsFondant), en pasta gjord på smälta marsmallows och florsocker. Enkelt och billigt men kladdigt att göra! Mer information och recept finner du här!

Och ibland använder jag mig av färdigköpt SP (sugarpaste), antingen vit som jag färgar eller färdigfärgad i önskad färg. SP finns i alla möjliga olika färger! Enkelt men dessvärre betydligt dyrare!
SP går bara att köpa i specifika tårt-butiker, enklast är via nätet.

Marsipan har jag aldrig jobbat med, eller inte mer än att jag någon gång köpt ett färdigt ihoprullat marsipanlock på ICA. Jag föredrar SP/MMF då den pastan är mer finkornig än marsipan och att dom inte innehåller nötter, en fördel om man är nötallergiker!

Färger jag använder är främst pastafärger, lite som hushållsfärg fast i gelé-form och betydligt drygare! Hushållsfärg är tyvärr allt för vattnig och man riskerar att blöta upp pastan för mycket för att få den önskade färgen. Du kan läsa mer om färger här!

Har du eller andra fler frågor, tveka inte utan fråga på! Jag svarar gärna och så gott jag kan, och skulle jag inte veta ska jag försöka ta reda på svaret. Jag är själv en nyfiken person och gillar att lära mig nya saker!

Många kramar Karin


Share/Bookmark

Inget ska förfaras!


Överblivna rester från chokladmousse & blodapelsinmousse blev en enkel moussetårta
som nu står i frysen i väntan på att bli en framtida efterrätt!

Kram Karin

Share/Bookmark

Alla hjärtans dags hjärtan

Lagom till Alla hjärtans dag fick jag chansen att använda min fina julklapp, en hjärtformad silikonform. Jag bredde med hjälp av en liten kniv hjärtanen med smält choklad, 100 gram räckte till 5 stycken hjärtan. Ett lager räckte bra, men om man vill ha mer stadga bör man bre på ett lager till!
Jag fyllde de sedan med mjölkchokladmousse och enkel blodapelsinmousse (saft från apelsin blandat med lite florsocker, nedrört i vispad grädde + några droppar färg). Innan servering lät jag dom stå i frysen en stund för att stelna lite, blev nästan lite som glass-bakelser.

Riktigt nöjd med resultatet måste jag säga!

Kram Karin



Share/Bookmark

Äntligen!

Nu är jag tillbaka igen! Så skönt att ha datorn hemma igen, läskigt vilken abstinens man får av att vara utan datorn några dagar. Inte kul, men nu efter några datafria dagar så ska jag ladda in lite bilder och uppdatera mig, läsa era söta kommentarer och kolla in andras tårtbloggar. Fördelen att vara utan dator är att jag får med tid för bakning! *ler*

Nej, dags att börja blogga!

Kram Karin


Share/Bookmark

måndag 15 februari 2010

Datavirus

Hej och tack för alla fina kommentarer!
Tyvärr är min dator drabbad av allvarligt virus och befinner sig just nu hos farbror doktorn. Förhoppningsvis är den dock klar imorgon, längtar tills den är klar då jag saknar er och bloggen!

Många kramar Karin

Share/Bookmark

onsdag 10 februari 2010

Bountymousse

Det fungerade finfint att göra mousse på Bounty, dock var det litet pilligt att skala av all choklad. Men skam den som ger sig! *ler*


5 paket, totalt 10 små bitar Bounty
3 dl grädde

Skala av chokladen och dela kokosbitarna i mindre bitar.
Värm grädden och lägg i bitarna, låt smälta helt utan att koka grädden.
Låt stå kallt över natten och vispa sen till tjock grädde.

Stort tack Mars för all Bounty!

Kram Karin

Share/Bookmark

tisdag 9 februari 2010

Barndomsminnen - Ambrosiakaka


Ambrosiakaka är en underbar sammanslagning av sockerkaka, apelsin och glasyr! Tyvärr kan jag äta hur mycket som helst av denna goda kaka så det är inte ofta jag bakar den. Men då jag hade blodapelsiner över från mitt senaste tårtbakande så ville jag använda dom till något gott. Inte så förtjust i att äta dom som dom är, lite för surt för min smak.

Ambrosiakaka är något min mamma bakade ofta i min barndom. Doften och smaken av kakan tar mig tillbaka till Grävlingsvägen där jag växte upp, fullt med minnen. Idag finns inte huset kvar i våran ägo utan en annan familj bor där och skapar egna minnen. När jag fick reda på att vi skulle flytta därifrån lekte jag ofta med tanken att jag och minna vänner skulle köpa huset anonymt av min mamma, allt för att få bo kvar där... *ler* Men livet hade andra planer och jag hamnade istället i de mörka skogarna i småland, tur nog har man alltid minnena kvar och med lite hjälp av ambrosiakakan är det lätt att minnas tillbaka!


Ambrosiakaka

150 g smör
3 st ägg
2,5 dl strösocker
0,5 tsk bakpulver
2,5 dl vetemjöl
rivet skal samt saft från en apelsin

Glasyr:
2 dl florsocker
1-2 msk saft från en pressad apelsin
ca 50 g syltade apelsinskal


- Smält smöret och låt svalna.
- Vispa ägg och socker poröst, använd gärna elvisp. Vispa ner bakpulver och vetemjöl.
- Rör ner det smälta avsvalnade smöret och rör/vispa snabbt ihop till en jämn smet.
(Om smöret inte är helt avsvalnat är det viktigt att du direkt häller smeten i formen och ställer in den i den varma ugnen eftersom bakpulvret jäsningseffekt sätts igång av värme.)

- Häll smeten i en smord bröad rund form, ca 22 cm i diameter och grädda ca 40 min i 175°C i nedre delen av ugnen.

- Stjälp upp kakan på sockrat bakplåtspapper. Lägg formen över och/eller en bakhandduk och låt kallna.

- Gör glasyren: Blanda florsocker med saften. Bred ovanpå kakan. Strö över syltade apelsinskal. Servera när glasyren stelnat.

Den rosa tårt-brickan kommer från IKEA.
Den guldiga tårtbrickan kommer från Siluett.


Kram Karin



Share/Bookmark

måndag 8 februari 2010

söndag 7 februari 2010

Prinsess- och jordgubbstårta!

Här kommer en av de två tårtorna jag gjorde klart idag, denna tog nog nästan 3 timmar att få till. Lång tid men klart värt slutresultatet! Och då pratar jag bara dekoreringen, själva tårtan var täckt och klar...!

Födelsedagsbarnet; Annie 3 år hade önskat sig en tårta med prinsessa och jordgubbar och vem vore jag att inte fylla hennes önskan? *ler*

Vad tycker ni? Alltid lika kul att höra!


Här ser ni grunden på tårtan, rosa dekorerad med små jordgubbar och rosa blommor, riktigt sött.


Prinsessan växer så sakteligen fram, det tog ett tag att få till henne som jag ville.
Ganska nöjd med slutresultatet dock! *ler*

En riktigt snygg närbild, ibland är min kamera snäll och samarbetar...!



Här ser ni baksidan på prinsessan, en del av hennes klänning och hår.
Tyvärr sprack tårtan på vägen till kalaset, den klarade inte den 6 mil långa resan.
Hur sjutton ska man paketera tårtorna för att dom ska må bäst i bilen? Någon som vet?

Slutresultatet!
Ljusa bottnar fyllda med Bounty-mousse och jordgubbsmousse,
spacklad med grädde och hemgjord MMF.

Tårtbrickan kommer ifrån Siluett.
Bounty-moussen är gjord på Bounty från Mars.

Kram Karin


Share/Bookmark

lördag 6 februari 2010

Produktiv!

Ja, här donas det i köket för fullt! Jag jobbar just nu på två tårtor till mina barns kusiner, en liten tjej som fyller 3 år och ett tvillingpar (killar) som fyller 11 år. Igår bakade jag en chokladbotten och gjorde blodapelsinmousse, Bountymousse och mjölkchokladmousse. Idag ska jag fortsätta med att baka en ny chokladbotten (gårdagens blev inte så bra som jag önskat) + en vanlig ljus botten, göra en jordgubbsmousse och två satser med MMF. *puh* Med andra ord en heldag i köket! Inte nog med det så skulle jag även behöva börja med dekorationerna till tårtorna, en prinsessa hållandes en jordgubbe + flera små jordgubbar och ett trumsätt.

Nej, nu har jag inte tid att skriva mer, måste ut i köket och stöka!


Kram på er, Karin

Share/Bookmark

torsdag 4 februari 2010

Kreativ inspiration!

Här kommer en sammanställning av alla kreativa svar jag fick i min senaste tävling, fullt med god inspiration!

Vad skulle ni hitta på för gott med dessa formar?
Miss Autumn

- Jag skulle vilja vinna den vackra muffinsformen Miss Autumn. I den skulle jag grädda en chokladmuffinssmet med stora bitar vit och mörk choklad i. På den färdiga cupcaken skulle jag spritsa hallongrädde och överst sätta ett färskt hallon om det vore sommar,nu i vinter får det nog bli ett hallon i sugarpaste.
- Tycker mest om Miss Autumn - muffinsform. Skulle vilja göra brownie-cupcakes med vaniljfyllning. Och ha en starkt rosa hallonfrosting, med sugar paste-fjärilar i pärlemor och lite glitterströssel .


Bagerskan:
Själv skulle jag dekorera choklad-muffinsen i denna fina form med chokladfrosting och guldströssel/guldkulor, en riktig lyx-muffin!


Karin


 
Circle
- Jag skulle välja de grön-gula muffin-/bullformarna Circle och göra någon form av limemuffinsar, kanske med råsocker, som en hyllning till utekvällar i mojitons tecken.

Bagerskan:
Denna form skulle fyllas med en päronmuffins, fylld med päronkompott, dekorerad med härligt gul fluffig frosting och lite härligt grön-gult strössel.

Karin
Roma

- Jag skulle välja Roma-Muffinsform och då skulle jag baka chokladmuffins med vita chokladbitar i. Sen skulle jag dekorera dem med apelsinfrosting o sist riva apelsinskal ovanpå, det tror jag skulle bli snyggt till den bruna vågiga formen!
- Jag vill vara med och tävla, och skulle vilja vinna formen Roma. Jag skulle prova att baka kanelbullar i dom jag tror det kan bli snyggt eller kanske en härlig chokladmuffins med moccafrosting, mums!
- Jag skulle använda formarna till att göra små söta cupcakes med chokladsmak - passar formens bruna färg. Kanske ett hjärta eller två som dekoration nu till alla hjärtans dag?

Bagerskan:
Kladdkaka täckt med fluffig vitchoklad-mousse, dekorationer känns nästan överflödigt, kanske lite chokladsås ringlat över...

Karin



Tulip
- Jag älskar verkligen muffinsformen "Tulip" och jag skulle göra chokladcupcakes med chokladfrosting + stora dekorationer av hyvlad mörk choklad! eller ringla över smält vit choklad.
- Jag hade valt cmuffinsformen "tulip". I dom hade det nog blivit en tidig vår cupcake med äpple och kanel, ev lite annan smaksättning av kryddor, och med massa crunch på och servera med lite vanilj sås. mumms!


Muffinsbricka

- Jag skulle välja den fina muffins brickan, den verkar väldigt praktisk. Jag skulle baka Nutella och geisha muffins eftersom det är bland det godaste som finns.
- Jag skulle försöka smycka mina muffins såhär: http://www.doriegreenspan.com/images/cupcake_pandas.jpg

Bagerskan:
En perfekt form att göra många goda muffins i, varför inte pröva att fylla muffinsen med en liten bit Bounty eller annan godisbit?


Karin

 

Retro

- Jag skulle använda dem till Alla hjärtans dag för att överraska mina två Valentin (sambo + son heter det i andra namn) med nybakta muffins. Dekorerade med hjärtan så klar!
- Jag skulle använda mig av formen RETRO,och baka cupcakes naturell och dekorera med creme cheesefrosting och en "vårig" blomma av sp,och detta skulle jag överraska min familj med, som har upptäckt hur gott det är med cupcakes.
- Jag vill vinna muffinsformen Retro. Dess färger påminner om vår och påsk, tycker jag. Kan tänka mig att göra påskmuffins eller -bakelse i den. Skulle dekorera med gult eller grönt strössel, små godisägg och en godiskyckling på toppen.

Bagerskan
Saftiga blodapelsinmuffins med stora chokladbitar i, täckt med knalligt orange apelsinmousse.

Karin

Viola

- Viola-muffinsformarna är mina favoriter! I dem hade jag försökt hitta på ett eget viol-recept eftersom jag inte hittat nåt... Fast då blir det i sommar. Jag skulle torka violblomblad, smälta violgodis tillsammans med grädde, vispa upp det efter att det kallat och pryda muffinsen med. Jag tror att det kan bli riktigt gott! Jag skulle pryda dem med en slags violblomma-godis som jag sett.
- Jag skulle använda dessa till att baka min egen favorit, små morotskakor! Så fina dom skulle bli i dessa formar.

Bagerskan:
Om det går att göra, så lakritsmuffins fyllda med violgodis täckta med en härligt lila mousse med smak av viol så klart!

Karin
Hjärtform

- Lagom till alla hjärtans dag använder jag gärna den hjärtformade formen och bakar en härlig kaka till mitt eget hjärta. Han ÄLSKAR toscakaka så även om det kanske inte är det mest spännande bakverket är det klart att jag bakar en sådan.
- Jeg ville brukt den til å lage sunne og helsebringende grønnsakspaier med f.eks. kyllingkjøtt i. De skulle blitt pyntet med frisk salat.
- Om jag vann skulle jag välja de hjärtformade pajformarna för att kunna bjuda min familj o mina vänner på skaldjurspaj som är lika fin som god på min 40-årsdag som ska firas den 14 februari. Dekorerar gör jag med räkor, avocado och rom...
- Jag skulle välja hjärtformen som finns till pajer. Jag skulle dock försöka baka kladd- eller sockerkaka i formen och antagligen dekorera med något enkelt som ändå ser mumsigt ut. Eller en cupcake-tårta ; ) Älskar att improvisera lite.
Om jag skulle vinna så skulle jag utan tvekan vilja ha: Pajform, hjärtform.
Skule passa perfekt nu inför Alla <3-ans dag. Jag skulle göra en av mina favorit kladdkakor i den och bjuda min man och mina barn på.

Bagerskan:
Denna skulle jag såklart fylla med min chokladmoussetårta! Mums!


Karin

Alla formarna kommer från Siluett.se och kan köpas hos Bakformen.se


Share/Bookmark