var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-15318646-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

torsdagen den 12:e augusti 2010

Tävla om fina muffinsformar!

Jag tävlar om tre söta muffinsformar
Var med och tävla här du också!


Reglerna är enkla och alla kan vara med!

Tävlingsreglerna
- Besök Present & Dekor och kolla runt i hennes webb-butik.
- Berätta sedan hur och med vilka produkter du skulle dekorera en av dessa fina muffinsformar.
- Länka om tävlingen i din blogg med text o bild till både Present & Dekor och Bagerskan. Se till att länkarna fungerar!
- Kommentera detta inlägg med ditt förslag på dekorering, ditt namn, email-adress och länk till din blogg.
- Ingen blogg? Gör som ovan men maila istället 5 vänner om tävlingen och kommentera detta inlägg, samt skicka en kopia till mig; karin@bagerskan.se. Glöm inte att ange din email-adress.

Tävlingen avslutas tisdagen den 26 augusti klockan 24:00!
En lycklig person vinner via lottdragning och presenteras den 27 augusti.

Lycka till!!


Kram Karin


Share/Bookmark

17 kommentarer:

 1. Klart man vill tävla man kan aldrig få för mycket av dessa underbara formar:)

  Har länkat här:

  http://maddesmumms.blogg.se/2010/august/tavling-bagerskan.html

  Jag skulle dekorera de ljusblåa med jordubsmoussen, däefter skulle jag göra blommor av SP och sedan använda "Discoglittret". Bätte sött och fräkt:)

  maddesmumms@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Klart jag vill vara med!!! Här är min länk:
  http://cakeocupcakemani.blogspot.com/2010/08/tavling_14.html

  JAg skulle dekorera med magic sparkles och den jättesöta claydoug nallen på de lila formarna med en "matta" av sugarpaste kavlad med mönsterkavlen rustik blomma till min dotters 2 års kalas!

  SvaraRadera
 3. Länkar om din tävling i min blogg: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/2010/08/tavling-hos-bagerskan.html

  Jag skulle välja dom mörkblå muffinsformarna , dekorera med päronsmörkräm gjord på päronessens och grön pastafärg, dekorerade med oblatfjärliar och discoglitter.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle välja gulformar och dekorera med chokladfrosting o sen en massa glitter!! Älskar glitter, det ska glimma!! :)

  SvaraRadera
 5. Jag är med!
  En chokladmuffins som jag spritsar jordgubbsmousse på med hjälp av en metallsyll. Överst så garneras med hyvlad dubbelnougat.

  Har länkat:
  http://care69.blogspot.com/2010/08/26-aug-vinn-fina-muffinsformar.html

  SvaraRadera
 6. jag skulle gjort en cupcake med en av de baby figurerna och sen strö med lite glitter strössel. min killes bror ska få sin första baby nu i sep så hade varit passande att göra till dom som välkommen-till-världen present

  http://frokenkok.blogg.se/2010/august/vinn-muffinsformar-26-aug.html

  SvaraRadera
 7. Jag vill väldigt gärna vara med! Jag skulle välja "Guld" formar för enkelheten skull, sedan skulle jag göra en vaniljmuffins täckt med citronmusse ovanpå, ett tunt lager med magic sparkles och sist men inte minst skulle jag dekorera med de vackre fjärils oblat!

  Jag har länkat här: http://barbados.blogg.se/2010/august/26-augusti-muffins-formar.html

  SvaraRadera
 8. Hejsan!
  Jag vill gärna vara med och tävla.
  Jag skulle göra fina höstiga cupcakes
  med hjälp av "Confetti i blandade färger 49:- Confetti/Daisies/Butterflies/Leaves/Heart/Wildflower" som skulle fungera som dekoren närmast kristyren. Sen skulle jag sätta "Bebisar i claydough Blå/Rosa 39:-/st" ovanpå som dekoration på vissa och på andra skulle jag sätta "
  Små oblat för tex muffins 10st blandade färger o storlekar 15:- (fjärilar)" och servera dessa söta cupcakes på min dotters 1 års dag :)

  Jag har länkat :http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/august/vinn-muffinsformar-den-278.html

  Mvh// Anna Vid

  SvaraRadera
 9. Jag vill tävla!!

  Jag skulle göra bärmuffins med blåbär och hallon.
  Till det skulle jag ha en röd frosting och med strössel i olika färger.
  På toppen skulle jag sätta en av de fina fjärilarna.

  Jag har länkat:
  http://lottiec.blogg.se/2010/august/tavling-fran-present-dekor.html

  Kram

  SvaraRadera
 10. Nu tror jag att mitt inlägg försvann..jag är självklart med och skulle göra vaniljcupcakes med chokladmousse i guldformar och sedan använda de små söta babyfigurerna. Detta eftersom jag är höggravid och det skulle bli ett perfekt "nu är vi hemma fika" för hela den nya lilla familjen! Jag länkar givetvis också så att fler hittar hit på: http://villduvinna.blogg.se/2010/august/vinn-muffinsformar-26-aug.html

  Ha det bra så länge! Kramar Malin (malin_rautila@hotmail.com)

  SvaraRadera
 11. Klart man vill vara med i den här tävlingen.

  Jag skulle använda de turkosa formarna. Göra en chokladmuffins som jag fyllde med jordgubbssmörkräm. Dekorerade med vit chokladfrosting med knallröda blommor i SP och lite grönblått discoglitter. Turkost och rött är så läckert ihop.

  Här finns min länk. http://imittkok.se/?p=1447

  SvaraRadera
 12. Jag vill också vara med :-)

  Skulle dekorera muffinsen med ett lock av sockerpasta från ballina där jag använt mönsterkaveln: Stor mönsterkavel Blomscrolls. Sedan spritsa en kant runt med tyll nr 18. Avslutningsvis skulle jag sätta dit en fjäril gjord av ballinas fp, från fjärilsformen.
  Länkat till tävlingen i min blogg: http://sweetsugarcakes.blogspot.com/2010/08/tavling.html

  SvaraRadera
 13. Jag skulle välja de lila formarna och dekorera chokladcupcake m spritsad cremecheesefrosting m rivet limeskal, spritsat med en rundtyll, dekorerad med en ljust ljust rosa sockerblomma pärlemor kulor i mitten och m en ljusgul fjäril, ett grönt blad och en vaniljstång.

  Här är min blogg;
  http://hannaspieceofcake.blogspot.com

  //Hanna

  SvaraRadera
 14. glömde skriva min epostadress!


  hannapanna_14@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Hej. vill också vara med och tävla.
  har länkat till min blogg
  http://zetikas.blogspot.com/2010/08/tavling.html
  Jag skulle välja guldformar och gjort chokladmuffins med rosa smörkräm och dekorerat med blommor och disco glitter =)

  SvaraRadera
 16. Jag (vi min dotter 4 år och jag) vill vara med och tävla.
  Dottern skulle göra en ljus muffins och spritsa med färksostfrosting med kolasmak, strö på lite discoglitter i lila och rosa och kristyrfigurerna nappflaska och bebishuvud. Allt i den lila formen, tänkt till lillkusinens dop :)

  Länk finns på min blogg:
  http://sarahbakar.blogspot.com/2010/08/jag-tavlar-hos-bagerskan.html

  mailadress: sarah.danielsson@allt1.se

  SvaraRadera
 17. Hej!

  Jag vill gärna vara med och tävla :) Länkningen hittar du i högra sidospalten på min blogg (http://frokeneko.blogspot.com) och där låter jag den vara uppe tills tävlingen avslutas.

  Jag skulle baka chokladmuffins (min favorit!) som jag skulle dekorera med cream cheese frosting som jag kunde färga med den Profesionella livsmedelsfärger. Muffinsen i de turkosa formarna skulle få rosa glasyr. Sen skulle jag strö på Discoglitter i samma färg som formen. Dvs färgkombination skulle bli turkos - rosa - babyblå.

  Men om det var så att man fick välja vilken som helst av muffinsformarna i hennes butik (och alltså inte bara av dom på tävlingsbilden), så skulle jag definitivt välja Halloween-formarna. Min man fyller nämligen på Halloween så det hade varit ypperligt att baka Halloween-muffins åt honom då :)
  Jag skulle dekorera med svart frosting i de oranga formarna och ovanpå det så skulle jag sätta fladdermös gjorda i svart marispan (utkavlad och skuren). I de vita formarna skulle det bli svart frosting (med chokladsmak, för bättre färg också) och utskurna pumpor i kavlad, orange marispan.
  Produkter använad blir ju då karamellfärgen och marsipanen :)

  Häls. F

  SvaraRadera